Vere 2005.Si ishte Velipoja kete vit(dit it rock)?

bubuzheli

Primus registratum
Vere 2005.Si ishte Velipoja kete vit(dit it rock)?

Hej shkodrane e shkodrane si ishte Velipoja kete vit(Did it rock)? :cool: :cool: :cool: :cool:

rovena

Primus registratum
Re: Vere 2005.Si ishte Velipoja kete vit(dit it rock)?

Velipoja ishte hata krejt...dikund kam vu dhe ca foto tek tema e velipojes me duket.
Une ndejta 15 dite dhe ja kalova niceeee.
Diten ne plazh dhe darkave neper lokale me muzike dhe me gatim special. Njerez te bukur nga do qe hedh syt.

SkenderbegaS

Primus registratum

velpoja ........HATA KREJT veq majti pak shi 15-ditshin e dyt t'gushtit , qershori e korriku kan ken ok.
....pershnetje me SLIPKNOT

Pipi

Primus registratum

o naqe veni ca filtra komenteve te masiperme. Ne jemi pak nostalgjike, po velipoja asht sic gjithmone, pra ka shume per te ba atje :shrug:

dorado brushtulli

Primus registratum

jo moj burrneshe,se Velipoja ishte krejt top... gropa boll, rruge te pa perfundu'me,pisllek sa te du'sh,lisa qì zhgulen e mysin njerez,domethane te tana te mirat.merre me mend si do t'ishte Velipoja jone e dashtun pa t'tana kto veçanti perrallore! "shume e merzitshme" ,po perzoten,mos me tu ba me shku' hiç!!!a e dini sa shkodrane kàn shku' per pushime simjet ne Mal te Zi?sa te doni,sa ne Muriqan kàn prìt njerzit edhe me ka 1 ore e gjys me kalu',e prap se prap,kan shku' andej... mirupashim e shpresoj qì t'ja keni kalu' mire,me ose pa gropa..

GRiZhLa

Primus registratum

hahahaha biri i shqipes! I forte ky /pf/images/graemlins/smile.gif

Vallaj une isha ne Velipoje ket vit, edhe i takoi naten e pare te 15-ditshit nje fortune e nje gazep qe coi Zoti..sa thame 'Ca po ndodh'...edhe faktikisht ndodhi si ndodhi ajo tragjedia qe s'dua te zgjatem mbi te.
Aman 1 shi qe ra at nate, e bani qendren me vesh cizme me kalu, kishin met njerezit ku me gjet naj coshe me ec anash qe mas te ngulen ne llaç /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por kshu ne pergjithesi mire mire, tana lokalet me eheng live..
Kishin ec punet /pf/images/graemlins/wink.gifAto lojnat ne qender ishin ba nice /pf/images/graemlins/wink.gif
Plazhi si gjithmone nuk leviz! Poor ca m'ka ba pershtypje edhe dicka tjeter, ishte mbuuush me te ardhun, emigranta, kosovar edhe tiranas.
Kosovaret ama e kishin mbush i pjese te mire te velipojes, pa llogarit edhe katunaret e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif Por prape lezeti lezet mbet...
Edhe prape me m'than sot i vit a den me shku,
prep 'pro' jam, ta lypka vallahi me shku edhe pse eshte shpenzim me spol /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Velipoja ishte hata krejt...dikund kam vu dhe ca foto tek tema e velipojes me duket.
Une ndejta 15 dite dhe ja kalova niceeee.
Diten ne plazh dhe darkave neper lokale me muzike dhe me gatim special. Njerez te bukur nga do qe hedh syt.

[/ QUOTE ]

Guest

velipoja me mungon dhe pse ketu jane pishnat e po numerta.po jo moj ta marrsha t`keqen moj velipoje se vendin tand nuk e zen askush.te puth nga larg o shkodra jeme me tana ca ke.

Guest

grizhla shum pik i mecem tu duk'ka vedi. prej ka llap ti kshtu, apo prej katuneve te italise? ske pse pergjigjesh se sasht e v'shtire me u marr vesht
nejse tan mren e tana tmirat

u se gati harrova, femnat shkodrane s'i kushtojne vemendje hic trupit (hane vetem porrij se kujtojne se jan tu majt djet) ftyren e llacisin me stuko e vari rrumulakt se u merzita tu shkru

Guest

ku asht balta ma e amel se mjalta?ne velipoje

Guest

asht njeri nga lezha ketu ?

Guest

Velipoja ishte e hatashme...une kam ba nje qejf te jashtezakonshem...ato qe flasin keq (perfshire ato ktu siper )pse shkojne/shkuan...?!i vetmi kujtim i keq ishin ato grate e "qendres shendetesore" qe ishin shume te pasjellshme per te mos perdor fjale te tjera

Guest

te them te drejten un kam qe ne 2002 qe s,shkoj me ne velipoje .por heret e tjera qe kam qene ka qene e mrekullueshme

Guest

edi shkodrane se velipoja eshte dhe do te jete nje nga plazhet me te bukura te shqiperise

Guest

ai plazh eshte nje nga bukurite e shkodres
dhe do te mbetet i tille per mua deri ne vdekje dhe shpresoj qe te mos te behen ndertime si jane bere ketu ne golem se do i prishnin bukurine asaj

Guest

Velipoja asht nji plazh KOT , ka argetim KOT , jete e zymte mbas plazhit me lloj lloj kriminela qe sillen gjate gjithe kohes dhe mund ta bane te keqen ne sekonde .Nuk po permendim ktu as pislleqet e as mushkajat anofelis .Mendoj se per pushim shkohet ne plazh e Velipoja tesh per tesh nuk ta ofron kete mundesi . Mos mi merrni fjalet per ters se Velipoja njikjo asht tesh e krejt ndryshe ka kene ma perpara e disa prej ktu flasin prej nostalgjiet te kuptueshme te koheve te maperparshme .