Variacionet!

Goca

Primus registratum
Variacionet!

Edhe Paganinit i pelqenin variacionet, ato levizje harku mbi telat e violines , qe edhe pse luanin te njejtat nota , ndryshonin kuptimin ne varesi te lidhjeve e te masave.
Jeta pa variacione eshte pak interesante. Merr nje molle e haje te paqeruar, pastaj ha nje te qeruar e te prere katersh, te duket sikur hengre dicka tjeter. Po c'eshte variacioni?!
Eshte nje tip qe shnderrohet vazhdimisht por mbetet po ai ne substance. Atehere?! Ja vlen ?!
Disa here kerkohet ideali, ai qe i pergjigjet kerkesave plotesisht te rrepta te karakterit tend e me pas, kur e gjen, merzitesh me etiketen e tij e kerkon dicka me teper, pastaj dicka te ndryshme e ne fund ndryshon edhe idealin tend.

alinos

Forumium maestatis
Re: Variacionet!

the answer would be to accept and build a multi-dimensional self, which you can please at various times with various things and various people...

Ka ende njerez me ngjyra out there /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Danae

Primus registratum

Paganini,violina,ti arrin te depertosh thelle meje...
alinos you may please yourself but not as long as you'd like (talking about myself).
Than you have to change,if not can't breath.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] the answer would be to accept and build a multi-dimensional self, which you can please at various times with various things and various people...

Ka ende njerez me ngjyra out there /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
i like that a lot
si i behet per t'a bere realitet :thumbsup:

alinos

Forumium maestatis

Danae
What's wrong with change???
Helen
learn by doing /pf/images/graemlins/wink.gif

bobo

marksist-enverist

do thosha ,qe eshte reaksioni qe mban jeten ne Jete.
eshte ndjenja, qe te ben te jesh i heshtur...,te mendosh dhe reagosh!
nganjehr eshte veshtire te kuptosh, qe gjerat nuk ngjajne me njera-tjetren.-dhe kjo eshte ngjitese dhe e trashegueshme; si ne rastin e percjedhsave elektirk :devil:
dhe i jep fytyres njerezore pamje shabllone; qe ndryshon vetem ngjyren, por jo permasat.

nejse, me tdegjume e kam!
du t`them ,qe smaj pergjegjsi penale, per ato qe thash.
se edhe per Pagon, flitet qe ka qen gay!, variacion i armikut, per te njollos fig. e tij
-E ke nigju ti Peni, ket variacion?
:idea:

moerb1915

Primus registratum

[qb] the answer would be to accept and build a multi-dimensional self, which you can please at various times with various things and various people...

Ka ende njerez me ngjyra out there /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Easier said then done. You can't just build dimensions if you don't already have some bases to support them with.
Changing oneself it’s a process that takes time and effort and once you pass 3 years of age its almost impossible.

Danae

Primus registratum

[qb] Danae
What's wrong with change???
[/qb]
pyt penelken qe hap temen se une i ankohem per cdo turn /pf/images/graemlins/wink.gif
searching smth new everyday,getting bored from monotony,pretending to change everyday things in my life becomes a problem for the people around me.
I thought i couldn't love anymore,but today he surprised me,and I'm going to meet him tomorrow again,hoping for other surprises,if not ...let's go on searching for the best,suitable to me. :wave:

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Ne temen e variacioneve ka filluar monotonia e gares se anglishtes! [/qb]
ka nje arsye mbase,gjithsesi ti drejtohu tek vrojtimet e vrojto sa te duash /pf/images/graemlins/tongue.gif
u pa puna nuk ka ilac,kam ndrru prape mendje.

Guest

Variacionet ne sekx kane kuptim per mua cdo gje tjeter esh Fallco :devil: :devil:

moonlight

Primus registratum

-E c'na duhen variacionet?! Nuk ju majftojne e bardha dhe e zeza e kostumit tim?!
Pyeti 'dipllomati'; ndersa perkthyesit rrufeshem i deshifruan pyetjet ne 20 gjuhe te botes. /pf/images/graemlins/smile.gif

Seriozi

Primus registratum

Ja po futem dhe unë njiher ketu,kot mo sa per variacion.Per te thyer monotonine,rutinen e perditshme si i thone llafit.
Thjesht te ndryshosh(per te mire ama).

Goca

Primus registratum

-Me verte e kishe ate?
-Po , me verte.
- Jo me jo, se tallesh.

Dje.... ndersa sot s'mundem me. Ndryshon bota ime ne pak caste e s'po mundem ta kontrolloj ate sic duhet.

Ema

Goddes

Pardje:
-Jam shume e bindur qe eshte keshtu.Zot sa keq na ndeshkoka jeta! /pf/images/graemlins/frown.gif
Dje:
-Kam dyshimet e mia,dua te bindem...

Sot:
Olelelele,olalalala,le nam o goce merru me veten! :sleep:

moerb1915

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Ne temen e variacioneve ka filluar monotonia e gares se anglishtes! [/qb]
Meqe ra fjala tek monotonia, ndonje gje e re pervec kritikave? Fjala vjen... sa per variacion! :rolleyes:

Ema

Goddes

Mesazhet/arkivi/Varjacionet(Shume e vjeter,me shume se 2 vjet...)

1.Une ty,ti mua.2.Une ty,ti ate,ajo ty,ajo tjetra ty.3.Une ty,ti ate,ajo tjetrin.4.Une tjetrin,ti mua,tjetra ty,tjetri ate.Ka molle?Ka permbushje?Ka dashuri?
Mua me shkundi pemen...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

F

fresko

Guest

pyt penelken qe hap temen se une i ankohem per cdo turn /pf/images/graemlins/wink.gif
searching smth new everyday,getting bored from monotony,pretending to change everyday things in my life becomes a problem for the people around me.
I thought i couldn't love anymore,but today he surprised me,and I'm going to meet him tomorrow again,hoping for other surprises,if not ...let's go on searching for the best,suitable to me. :wave: