Valbona Sellimllari

ezhderha

Primus registratum
Re: Valbona Sellimllari

Fillimisht postuar nga KINGU:
[qb] nje nag miset me te bukura qe kemi nxjerr nai her. [/qb]
nje nga ma te bukurat???????!!!!!!!!!

AJO ASHT MA E BUKURA DHE PER KETE S'KA PIKE DYSHIMI!

ka me kalu kohe derisa te gjindet ndonji t'i afrohet bukurise se asaj.

Guest

TASHTI NDONJE YLLLLL FARE NUK ESHTE POR TIPARET I KA SHUEM TE MIRA TE MARA VEC E VEC .....
gJITHASHTU ME PELQEN SE ESHTE E EMBEL JO SHUM E ZGJUAR AMA .....
I LIKE HER

Djep

Forumium maestatis

Eshte pa dyjshim Miss-i me i bukur shqiptar. Bile edhe me e bukur se Anisa Kospiri.

gjekec

Primus registratum

Po mer po ju flisni kot, un e kam puth ate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif Ne faqe sigurisht /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

imageALV.JPG

Valbona tek Miss Globe

Adonis

Primus registratum

per mendimin time ajo eshte the best per shume gjere e para eshte se eshte akoma e bukur por cfare me pelqen me shume eshte se cfare ajo ka arritur psh nga nje vajze e turpshme qe nuk dinte te fliste arriti te behet nje grua confidente. nuk di asgje per jeten e saj private por me sa per jeten publike me duket se ka bere nje pune te mire deri tani nuk kam degjuar te kete pozuar nudo si shume te tjerat.

dhe tani nje pyetje. ku me gjet nje autograf nga valbona sellimllarit?

Petroninsja

Primus registratum

Ah Bona, goc e lagjes ka qene dhe petroninse dreqi.
Pa dyshim ka nje bukuri mahnitese dhe doemos e meriton vendin e pare, keto misset e tanishme sikur ja humbin ate bukurine natyrore duke u lyer me 100 shtresa puder sikur jane duke suvatuar ndonje mur. Valbona na ka cuar me lart ne saje te bukurise se saj, dhe Shqiperia si nje vend i vogel mos themi nje pike mbi kete rruzull njihet per bukurine femerore...

SkinArt

Primus registratum

vetem buzet se si i ka jo cool i mean per Miss eshte tipar qe bie ne sy dhe kur je ne miss juria e vlerson edhe mua me ka pelyqe perher qe kur u be miss per her te pare me pelqeu

I love new york

Primus registratum

eshte si yll
plus e njoh personalisht dhe eshte shume goc kinge, e zgjuar, diplomate dhe di te thithi gjerat e mira nga jeta. edhe mbas 12 vjetesh mbetet misi me i bukur per mua. koken e ka yll njehere si ilustrim, trupin e ka ok (nuk e kam shume parasysh tani por prape eshte mire i think).
ndersa trup gjenial me permasat egzakte te Brigite Bardot ka Sidorela kola, miss albania 93 mos gaboj, e dyta pas Bones. Manekine e vertete, e kam parre dhe me rroba banje nga afer dhe eshte perfect.
sikur koka e bones te ishte tek trupi i sidoreles do kishim Miss World dhe mbase qenien ne te bukur femerore.