Ushqime dhe receta gatimi te lindura aksidentalisht

CoolAngel

Primus registratum
Ushqime dhe receta gatimi te lindura aksidentalisht

Kete temen e kam hap per t'i bere qefin shefit ne zyre. Ai po me tregonte per fillimet e Coca-Cola. Shume prej jush edhe mund ta dine por une dje e degjova per here te pare qe Coca-Cola paska lindur si rezultat i perzierjes pa dashje te nje ilaci ne forme shurupi me ujin e gazuar. Kam pershtypjen qe duhet te kete edhe shume histori te tjera te kesaj natyre. Ju lutem nqs dini ndonje ta sillni ne AF. :wave:

RecurrentDream

Forumium praecox
Re: Ushqime dhe receta gatimi te lindura aksidentalisht

Ehhh, shume te rralla ne histori jane te tilla aksidente-fatlume Pike Limoni :devil: .

Ato qe me kane ndodhur mua, (besoj dhe shume gocave te tjera ketu, mos thoni jo!!!) jane te tilla si berja e kafes me kripe (madje nje here dhe me limontoz :smash: ) ne vend te sheqerit.

E vetmja gje qe kam perfituar nga keto ka qene nje "imbranata" qe i kam thene vetes. Kaq. :shrug:

anabella

Primus registratum

Sa e lexova temen e mesiperme, "aksidentalisht", mu kujtua nje recete e cuditshme por qe me la nje shije te vecante ne goje: specin e mbusha me uthull dhe i hodha kripe e piper...nu ta uroj ta provosh

Seriozi

Primus registratum

Po kur ngroh goten e qumeshtit ne darke dhe harron ta pish dhe kur e shef ne mengjez qumeshti eshte bere kos.Ketij une i them kos aksidentalisht.Eshte nji çik i tharte por shtyhet.

AnaBlue

Forumium maestatis

Ky kosi aksidentalisht besoj te ndihmon me pastrimin e stomakut dhe zorreve nga te vjellat dhe diarreja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Eeeee po eshte dore me nji per lavazh stomaku. /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Une cajit dje i hodha qumesht e ngaqe se kisha mendjen dhe limon,kur e pashe :eek:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Une cajit dje i hodha qumesht e ngaqe se kisha mendjen dhe limon,kur e pashe :eek: [/qb]
hmmmmmmmmm caj me qumesht :smash: , i love it (duhet me e provu sot ne darke)