Univers Paralel...

eM

Paper Moon
Univers Paralel...

..paralel me cfare nuk e di po idea eshte:

sikur nje dite te zgjoheshit dikush tjeter, kushdo tjeter, nese do te kishit mundesi ta hidhnit jeten ne kosh (jo ate te AF-s) dhe te fillonit cdo gje nga zero ku do e fillonit?

Cfare do beje ndryshe? Apo perseri te njetat gabime?

Nje jete ne nje univers paralel, qe une akoma nuk e kam gjetur!!!

olti

Neo
Re: Univers Paralel...

Ajo e zgjuara si nje tjeter eshte kur cdo kush deshiron te jete ndryshe, me i mire, me i pershtatshem ndaj realitetit dhe besoj qe cdo kush te pakten nje here gjate jetes ka dashur kete gje. POR e zgjuara si tjeter, apo i ndryshem mund te jete dhe si ai qe tregon Kafka tek libri i tij 'Metamorfoza', pra nje perbindesh, nje monster :confused: :eek:
unsure.gif

'Univers Paralel' eshte nje teori e mirefillte shkencore. E bere sidomos e mirenjohur nga Stevan Howking. psh Ne nje univers i tille do te ishte nje ne te cilin ne te dy do te ishim te njohur personalisht, ndoshta dhe me shume
biggrin.gif
apo mund te merren tere mundesite. A ju ka ndodhur te shihni dike qe e sapo e shihni per here te pare, ju duket sikur e keni njohur, sikur eshte shume afer me ju?! Kete fenomen mbeshtetesit e kesaj teorie e shpjegojne pikerissht me universet paralele. Pra te duket ashtu sepse ne nje univers paralel njihesh tashme me te. Mgjth keto jane si jashte teme ketu
biggrin.gif
biggrin.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Tema ultra fare :thumbsup: . Kte idene e universit paralel e shqyrtoj shum kur jam "out there". Ne nivelin spiritual, qe s'kam si ta shpjegoj me llafet e mia, koha nuk egziston, pra cdo lloj universi behet paralel .. shpresoj te mos tja kem futur kot.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Univers Paralel...

Space Physics e pata nje kurs ... me nje Prof. nga USA ...

Gjera interesante ...

eM

Paper Moon

ore ti mi ndron nick si mbreti grate dhe nuk lejojn as MP!

Je per tu vrare! :eek: :smash:

gjekec

Primus registratum

I don't remember checkin no on that option :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: let me see it /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

bazuka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb] ..paralel me cfare nuk e di po idea eshte:

sikur nje dite te zgjoheshit dikush tjeter, kushdo tjeter, nese do te kishit mundesi ta hidhnit jeten ne kosh (jo ate te AF-s) dhe te fillonit cdo gje nga zero ku do e fillonit?

Cfare do beje ndryshe? Apo perseri te njetat gabime?

Nje jete ne nje univers paralel, qe une akoma nuk e kam gjetur!!! [/qb]
do ja kisha prere venat dores time