Uni.of Illinois (Champ.) - ASU(Phoenix)

dirty vegas

Primus registratum
Uni.of Illinois (Champ.) - ASU(Phoenix)

Nese ka nanji qe vazhdon shkollen te nje nga keto dy universitete, me dergoni pergjigje. Jam pranuar te UIllinois ne Urbana-Champaign dhe po pres pergjigje nga Arizona State dhe filloj ne shkollen ne fund te gushtit.

Mongoose

Primus registratum
Re: Uni.of Illinois (Champ.) - ASU(Phoenix)

ka nzenes nga Shqiperia ketu te University of Illinois edhe une jam nje nga ta jane edhe disa nzenes te tjere. Kur te arrish ne shkolle kethe pergjigje edhe mos takohemi.

beshbossi

Primus registratum

po pret pergjigjen tani????tani duhet te prisje I-20!!!!!E ne fakt shpresoj qe edhe une te studioj ne Illinois kete vit,po me dhane vizen! :angel:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uuuu capuno paskeshim per te studiu komshillikshe-karshillikshe per pak fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Ai tutori i Phoenixit me ka mbajt nje dite 1 ore ne telefon (1 ore pa hiperbola fare) per te me thene sa e mire ishte shkolla e tyre dhe sa e bukur ishte cdo klase qe kushtonte 540 USD /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe qe kreditet keshtu e ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse mu me ra linja telefonit se iken dritat...me 100 mije USD me mire bej ndonje gje tjeter. Ta kisha ditur se do komshilloseshim do e kisha zgjat mendimin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si shkoi ky vit ore?