Une Protestoj!!

leonora

Primus registratum
Re: Une Protestoj!!

Eshte e vertete por une e kam ne nje drejtim tjeter.Letre do i jepet dhe nje sy.. me siguri. Ajo qe them une eshte qe ksaj letre ti bashkohemi tegjithe, tju diftojme ktyre personave qe jemi e kunderta e asaj qe ata dojne te na bejne te jemi. Eshte vertet turp, merr gazetn e perditshme dhe shikon ne gjitha faqet e para nje akuz qe nuk esht e vertet!! Nuk eshte hera e pare qe mediat italiane bejne kyt gje, por te vjen vertet keq kur shef nje lajm kaq absurd (aq me teper jo te vertet). Ne Rome u ben protesta kunder presidentit Bush, kishte te arrestuar po ashtu dhe te plagosur e kjo nuk doli per dy dit ne faqet e para te gazetave Italiane. Fotot e pritjes se presidentit Bush ne Shqiperi ne turmen e njerze dhe me nje akuz me poshte doli ne gjitha gazetat e kur ishte puna per te zhgenjy lajmine vetem disa e ben ne nje cep te gazetes!

Kjo eshte ajo qe i shikoj une ksaj letre edhe i mbeshtes ata persona qe kan marr kyt iniciativ sepse dua qe kti populli edhe kolegeve te punes time qe ta marrin vesht qe ne nuk jemi ashtu si po na bejne mediat.

u74

Primus registratum

Pse nuk i shkruni nje leter Topchannel dhe News24 se ata jane te paret qe e nxorren lajmin .
C'faj kane italianet apo te tjeret kur shqiptaret vete, shpifin per kombin e tyre ?!!!!

marina s.

Forumium maestatis

Mora vesh se ne Fushe Kruje po mblidheshin firma per tu derguar leter mediave qe shfaqen lajmin ne Shqiperi. Me duket se kerkonin edhe t'i hidhnin ne gjyq.

Media italiane e kerkon nje leter proteste po he. Keta nuk lene rast tu shpetoje kur vjen puna per te nxjerre shqiptaret si kriminele.