Twitter permes Google Wave

Albforumi

Primus registratum
Twitter permes Google Wave

di
</img>
di
</img></p>

google-wave.jpg
</p>

Google Wave është projekti më i ri i Google që akoma nuk është bër publik për të gjithë. Unë arrita të marr një ftesë për këtë program edhe ta testoja. Për më shumë se si funksionon edhe cfarë është do të shkruaj një artikull në të ardhmen. Tani thjeshte dua të tregoj një opsion se si ju mund të postoni në Twitter përmes Google Wave.</p>

Si fillim ju duhet të hyni në llogarinë tuaj të Wave e në pjesën e poshtëme të majtë keni Contacts. Aty në fund keni një buton +, klikojeni atë edhe do ju hapet një dritare me vendosur adresën e re. Tek dritarja funsi këtë adresë.</p>tweety-wave@appspot.com

wave-shto-twitter.jpg
</p>

Ju nuk keni bër asgjë tjetër vecse keni shtuar botin e Google Wave i cili komunikon me Twitter.</p>

Mbas këtij hapi ju duhet të hapni një Wave të ri, me atë të cili të bëni edhe lidhjen e llogarisë tuaj në Wave me atë në Twitter. Thjeshte Klikoni mbi Kontaktin Tweety që u krijuar edhe do ju hapet një tabelë tjetër. Klikoni tek New Wave edhe LEJONI POPUP!!! Sepse do ju kërkohet që ti lejoni akses Wave në llogarinë tuaj në Twitter.</p>

hap-wave-te-ri.jpg
</p>

Mbasi keni krijuar Waven e ri edhe keni bër identifikimin e llogarisë tuaj, ju mund të postoni Tweet nga Google Wave pa asnjë problem. Thjeshte shkruani tekstin e duhur edhe shtypni butonin “Update”. Më poshtë keni një screenshoot tjetër se si funksionon kjo gjë.</p>

twitt.png
</p>

Kjo është pra edhe mënyra me përdor Tweetttteeerrrrr nga Google Wave.</p>

Ju keni ndonje llogari në Google Wave? Nëse po mund të më shtoni me këtë email.</p>romeolab@googlewave.com

Bëni një kërkim tek kontaktet edhe do ju dali emri im. Jam në pritje të ndonjë ftese për kontakt.</p>

Twitter permes Google Wave është një postim nga: RomeoLab.Com</p>
RomeoLab
</img>
RomeoLab
</img>
yzG1IeqNzEk

Ky artikull eshte marre nga: http://www.romeolab.com/?p=2632. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.romeolab.com/?p=2632