TV-MOBILE(DVB-H) edhe ne SHQIPERI

juxhoxhjaj

Primus registratum
TV-MOBILE(DVB-H) edhe ne SHQIPERI

Tashme shqiperia po behet vendi i trete ne bote qe do ofroje sherbimin e mobile tv qe mund te shikosh televizor pa u futur ne internet si ndodhe deri tani ne shume vende te botes pas fqinjeve italian dhe vietnamit tek kjo e fundit pothuajse deshtoj pasi cmimet ishin 750-800$ nje celular besoni se ne nje nga vendet me te varfera ne europe do kete shitje te medha?po prap do jete e papare nese eshte e lire do zhvendesoja celularin tim dhe do ta bleja,Digitalbi po bene cudira ne shqiperi.Cmimi ne shqiperi mund mos te jete i njejte me ate te vietnamit

juxhoxhjaj

Primus registratum
Re: TV-MOBILE(DVB-H) edhe ne SHQIPERI

Mesa duket se vret njeri mendjen per mobile tv,kjo heshtja qofte edhe ne nje forum mbase i jep pergjgje pyetjes time

MLK

Primus registratum

Ne France ka nje vit e gjysem qe egziston me te njeten norme transmetimi !! Nga doli kjo teori qe qekerka i treti ne bote!! po me duket pak e çuditeshme si reklame!
Jo per gje po dhe Vodafone thot qe jan numer njeshi ne bote, po u be kater vjet qe nuk nis dot sms nga rrjeti i tyre per nje pjese te madhe te kompanive evropiane !!

Valerios

Primus registratum

Nga doli??
Nga reklama.
Reklama eshte fryti i tregtise apo jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

Ja ke fute kot ne asnje vende ne bote pervec italise dhe vietnamit nuk ofrohet ky sherbim ose jane vetem prova por jo qe tregetohet jam i sigurte per kete per info http://www.dvb-h.com
Digitalb eshte i treti ne bote kete nuk e mohon dot njeri.
Kam degjuar se i shikon edhe nga PSP kanalet!
Po kjo pune e Vodafonit si eshte?nuk e dija se vodafon merr me qira per sms rrjetet e kompanive te tjera mos e di se nga kush shtete ne evrope?

juxhoxhjaj

Primus registratum

Digitalb ul cmimin qe eshte me i liri ne bote per ate cel. LGKU vetem 450EURO dhe abonim deri ne 2008,cmimet jane shume te mira edhe si oferte eshte fantastiike

antip

Primus registratum

Ky telefoni me telvizor mos ka rrezik ti lej robt pa punu??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Per mendimin tim drejtusit e kompanive duhet ta ndalojn me rregullore te brendshme mbajtjen e ketyre celulareve... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

rroga e nje punonjesi eshte sa gjysma e cmimit te celularit keshtu qe me siguri ky mall nuk i drejtohet kesaj pjese te shoqerise me mire thuaj se do paralizohet parlamenti shqiptar por per te kaluar ndonje krize qe mund te ndodhte momentin e fundit digitalb hoqi CHHANNEL X prandaj edhe kane rene pak shitjet/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

antip

Primus registratum

ëhë aty mbahu ti ke rroga... ktu i ke lypsat me telefona Vertu ... nji mobile-tv s'e kan per gjo hic... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Pse e paskan heq Channel X??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Paskan bo vetvrasje financiare... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

Do behen protesta te medha per kete,pritet te vine nga babruaja,lushnja,tropoja shume bus/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Te shtunen ne oren 6 mbasdite organizohet protest prane zyrave te digitalb duke kerkuar rikthimin e kanalit me popullor CHANNEL X,kjo eshte nje padrejtesi qe i eshte bere shqiptareve me heqjen.

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: 0000000000000000</div><div class="ubbcode-body">Ja ke fute kot ne asnje vende ne bote pervec italise dhe vietnamit nuk ofrohet ky sherbim ose jane vetem prova por jo qe tregetohet jam i sigurte per kete per info http://www.dvb-h.com
Digitalb eshte i treti ne bote kete nuk e mohon dot njeri.
Kam degjuar se i shikon edhe nga PSP kanalet!
Po kjo pune e Vodafonit si eshte?nuk e dija se vodafon merr me qira per sms rrjetet e kompanive te tjera mos e di se nga kush shtete ne evrope? </div></div>

Digitalb mund te jete i treti ne bote qe tregton kete sherbim me teknollogjine DVB-H, po me streeming u bene vite qe ka kompanie qe e tregtojne, te pakten qe kur u fut ne treg gjenerata EDGE (ndermjetese e normes 2G et 3G).
Kam te pakten nja 2 vjet qe kam pare kanale televizive nga celulari im dhe me thene te drejten, me streeming apo me DVB-H nuk shef ndonje ndryshim cilesie ne nje ekran prej 1.2 inch /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif.

Eshte e njeta gje sikur te duash te shofesh HDTV ne nje ekran prej 15 inch, diferenca me Standart Definition nuk duket nga syri i njeriut, jane thgjesht "norma" qe perdoren per marketing ;).

2celjan-fr3

Primus registratum

EDGE (ndermjetese e normes 2G et 3G) me DVB-H. Ndryshimi jo vetem qe eshte madhor si ne cilesi por edhe ne kohezgjate pasi kjo zgjat mbi 4-5 ore ndersa 3G vetem 15 min maksimumi dhe nuk krahasohen keto te dyja, 3G eshte me shume per te download video dhe jo per TVmobile pasi celulari ngrohet menjehere dhe bateria bie.
Po flasim per dy tech komplet te ndryshme, secila eshte per gjera te tjera edhe pse 3G e ofron ate mundesi per te pare TV ajo eshte shume e pazhvilluar ne krahasim me DVB-H qe mbase nuk ka internet por eshte vetem per TV dhe me plot kuptimin.edhe tech e perdorur nga TOP-CHANNEL eshte shume e kushtueshme per te dhene sinjal ne krahasim me 3G e cila ne shqiperi ska ndermend te futet edhe pse jemi te fundit ne ballkan qe se kemi kete tech,si vodafone por edhe Amc jane dukshem mbrapa tech ndersa ne vendet e tjera ku operojne ato kane shume me shume sherbime edhe pse jane e njejta kompani meme ato jane selektive ne investime,keto shyqyr qe futen edhe mms

MLK

Primus registratum

Kur them nuk ndryshon gje, fjala eshte per konsumatorin nuk ka ndonje ndryshim cilesie, ne te dyja rastet eshte thjesht nje "gadget" dhe asgje me teper.
Me kujtohet nga vitet 90, kisha nje televizor portatif me ngjyra Casio me ekran 3.5". Kudo qe shkoja shifshin robt sikur isha ekstraterreste /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif. Per te pare televizor dhe pse kanalet televizive dilnin shume mire, tu qerrojshin syte.

Ai televizor kapte te gjitha kanaklet tokesore thuajse kudo qe shkoja, diferenca me teknollogjite DVB-H eshte vetem se nepermjet kesaj teknollogjie mund te shohesh televizor duke ecur.
Sa vete jane te interesuar te shohin télévizor duke ec rruges? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

2celjan-fr3

Primus registratum

Te gjithe ata qe jane ne pune edhe skane mundesi te shikojne ndeshjen e tyre te preferuar te gjitha ato femra qe jane ne autobuz apo tren per ne shtepi dhe telenovela e preferuar ka filluar, te gjithe ata te rinj qe skane ca bejne dhe u pelqen hi-tech pasi edhe telefoni cu duhet te rinjive, tregu eshte jashtezakonisht i madhe edhe une nese do te kisha para do te kisha investuar ne zhvillimin e kesaj tech sidomos ne zonat e zhvilluara te evropes ku mundesia per te pare tv dhe koha jane te rralla.

Ato TV 3.5 qe thua ti ceshte e verteta ishin nje faliment! Por une se ckam nje nostalgj per to them te shkoj te blej nje nese shiten akoma ne treg meqense ma kujtove, sidomos per shiptaret ajo ishte dicka perrallore kur doli.lol ndersa tani vetem per te qeshur.

MLK

Primus registratum

Ata qe jane ne pune mendoj se jane per te punur e jo per te par televizor, e une nuk njof ndonjepronar qe te le te shkosh ne pune me pa televizor, gjithesesi, nese kane deshire te shohin mund te shohin nepermjet kompjuterit me nje karte télé (shume me rehat se sa ne nje telefon).

Per sa u perket atyre ne aotobuz e trena ta thashedhe me siper qe nuk shihet télévizor ne nje ekran 1.5" se te qerrohen syte, e kam provuar vet qe para 2 vjetesh.

Sa per televizorét 3.5" qe te them perrallore nuk ka qen vetem per shqiptaret, pasi ishte diçka e rralle dhe ne perendim, keshtu qe nuk jane me shume per te qeshur se telefonet qe do shiten sot me televizor, pasi vetem rrjeti i transmetimit ndryshon, principi eshte i njete.

2celjan-fr3

Primus registratum

Une prape di me qindra njerez te cilet kur luhej Gjermani 2006 dhe ishin ne pune per te marre vesh se si kishte dale Italia bie fjala mbanin radio fshehuraz per te marre vesh rezultatin ndersa te mbanin tv ne PC i pushonin menjehere kete punen e RADIOS tani e luan DVB-H por ok nuk po te kundershtoj se ti ke mendimin tende dhe eshte i respektuar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif