Top10 Faqet Shqiptare ne Internet!

Admir

Forumium maestatis
Top10 Faqet Shqiptare ne Internet!

Hajde, kush thoni ju jane 10 faqet shqiptare me te mira, me te larmishmet, me te avancuarat, me te emblat, me funksionalet, me informativet, me perfshireset, me te njohurat, me te vizituarat, me te pelqyerat, etj etj etj.

Pervec AlbForumit kuptohet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admir

Forumium maestatis
Re: Top10 Faqet Shqiptare ne Internet!

Nga ato qe di, do te vecoja...

1. Albasoul.com
2. Rruzulli.net
3. Albania-info.com
4. Parajsa.com
5. BBC ne Shqip
6. Albanian.com
7. Shqiperia.com
8. RevistaKlan.com
9. Mjellma.org
10. TopAlbaniaRadio.com

etj etj etj qe nuk po me kujtohen tani...

enton

Primus registratum

Provova dy nga keto faqet dhe nuk hapeshin.Albania.com nuk hapej, albania-info eshte ne anglisht, gjithashtu do ishte mire te dinim nese ne kete 10-teshe hyjne edhe faqe te cilat u perkasin kompanive te medias apo hyjne vetem faqet e nisura nga iniciativa individuale/jo fitimprurese.

Admirali

Primus registratum

Do te ishte me mire qe ato Top 10 Faqet Shqiptare ne Internet te klasifikoheshin sipas disa kritereve, jo duke u nisur nga mendimet personale, pasi vetem ne baze te kritereve mund te themi se kush me te vertete jane ato website qe e meritojne nje vend ne kete klasifikim.

Admir

Forumium maestatis

Enton,

Faqet kishin ndryshuar, nuk e di se kur. Pastaj nuk do te kishte shume rendesi se si jane formuar faqet, nga kompani apo individe. Rendesi ka ato gjerat rendesia, dhe cilesia qe keto faqe kane per nje person.

Admiral,

Per nje te zgjuar, edhe mendimet personale kane kritere. Them qe kriteret te jene rendesia e faqes, dhe cilesia. Si thua?

Admirali

Primus registratum

Logos, vetem me dy kritere ke nder mend te besh klasifikime?

engjelli

Forumium praecox

Per mua vetem keto jane me te mirat...

1. Shqiperia.com
2. Albforumi.com
3. Albasoul.com
4. Albanian.com
5. AlbNetwork.net
6. Top-Channel.tv
7. TopAlbaniaRadio.com

enton

Primus registratum

Logos nuk behen ashtu sondazhet. Nuk ka sesi te krahasosh dy faqe pa bere ndarjen ne cilin grup do i futesh. Psh nuk mund te krahasosh faqen e revistes spekter e cila eshte ne varesi te revistes qe botohet ne shqiperi dhe ka nje staf gazetaresh, redaktoresh,webdesigner etj,dhe qe mbulon shpenzimet nga fitimet qe kompania qe e boton nxjer prej shitjes se saj me nje faqe tjeter e cila eshte nje investim individual/jofitimprures i nje ose disa personave te cilet i kushtojne asaj nje pjese kohe.
Pasaj sic tha dhe admirali jane shume kritere ne baze te te cilave te behet zgjedhja une do rjeshtoja: design, informacioni, qellimi, impenjimi,serioziteti etj....

PS per personat e tjere qe kishin postuar nje sqarim. Ketu behet fjale per faqe shqiptare ne radhe te pare, se dyti behet fjale per 10 faqet qe ju mendoni se mund te hyjne ne top 10 pages.

manga

Primus registratum

burra, une s'e di qellimin e hapjes s'ksaj teme prej logosit, bile syn i them kasj pune sondazh, e aq ma pak nji vend ku kemi me fillue me dhane dhurata e shperblime...une ket pune e kam kuptue si rrjeshtim i faqeve virtuale shqiptare qi ti kanda, qi t'pelqejne, pa marre parasysh nese mrapa tyne asht ndoj iniciative individuale, apo noj kompani e specializueme n'web design.
dmth, une jam tuj i postue faqet shqype qi m'pelqejne, e po t'i krahasosh me ato qi i kam postue te rrjedha e artit ( tema te arti ), ke me e pa qi jemi larg botes jovetem pernga dizajni, po edhe permbajtja...kjo nji kritike e vockerr e nji njohesi amator t'cyberhapsines...

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Enton:
[qb] Logos nuk behen ashtu sondazhet. Nuk ka sesi te krahasosh dy faqe pa bere ndarjen ne cilin grup do i futesh. Psh nuk mund te krahasosh faqen e revistes spekter e cila eshte ne varesi te revistes qe botohet ne shqiperi dhe ka nje staf gazetaresh, redaktoresh,webdesigner etj,dhe qe mbulon shpenzimet nga fitimet qe kompania qe e boton nxjer prej shitjes se saj me nje faqe tjeter e cila eshte nje investim individual/jofitimprures i nje ose disa personave te cilet i kushtojne asaj nje pjese kohe.
Pasaj sic tha dhe admirali jane shume kritere ne baze te te cilave te behet zgjedhja une do rjeshtoja: design, informacioni, qellimi, impenjimi,serioziteti etj....

PS per personat e tjere qe kishin postuar nje sqarim. Ketu behet fjale per faqe shqiptare ne radhe te pare, se dyti behet fjale per 10 faqet qe ju mendoni se mund te hyjne ne top 10 pages. [/qb]
Enton,

Kam 3 muaj qe po studioj cdo gje ne lidhje per sondazhet, dhe them qe ky sondazh ka te beje me teper me preferenca personale. Kriteret i parashtrova. E kuptoj iniciativen qe ti ke marre me faqen KorcaVizion.com dhe eshte per tu lavderuar. Une permenda disa kritere, dhe them qe mjaftojne. Nese faqja KorcaVizion permbush kritere te mjaftushme atehere njerezit do ta vleresojne. Uroj ne arritje te metejshme.

Logos

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Logos, vetem me dy kritere ke nder mend te besh klasifikime? [/qb]
Admiral lal,

Jo vetem 2 kritere po kam paraqitur edhe shume te tjera ne mesazhin tim te pare. Hidhi nje sy dhe tregona faqet e tua te preferuara.

Nderime,
Logos

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga cemi:
[qb] burra, une s'e di qellimin e hapjes s'ksaj teme prej logosit, bile syn i them kasj pune sondazh, e aq ma pak nji vend ku kemi me fillue me dhane dhurata e shperblime...une ket pune e kam kuptue si rrjeshtim i faqeve virtuale shqiptare qi ti kanda, qi t'pelqejne, pa marre parasysh nese mrapa tyne asht ndoj iniciative individuale, apo noj kompani e specializueme n'web design.
dmth, une jam tuj i postue faqet shqype qi m'pelqejne, e po t'i krahasosh me ato qi i kam postue te rrjedha e artit ( tema te arti ), ke me e pa qi jemi larg botes jovetem pernga dizajni, po edhe permbajtja...kjo nji kritike e vockerr e nji njohesi amator t'cyberhapsines... [/qb]
cemi,

Degjo lal, ky nuk eshte nje sondazh i mirefillte, por pret per pergjigje te tipit "open-ended". Ketu nuk ka kufizim. Pergjigjet mund te jene edhe pa limit fare, por edhe ne baze te kritereve qe kam parashtruar ne mesazhin tim te pare.

Kaq e veshtire qenka te renditesh 10 faqet me te pelqyera???? Cudi vallahi!!!

manga

Primus registratum

logos, nuk e pata nder mend me tu gjegje, sepse pastaj diskutimi po e humb rrjedhen e parapame. por, meqe je vet hapsi i ksaj teme, meqe m'je drejtue drejtperdrejt, si dhe meqe e hasa nji fije paknaqsie n'rrjeshtin tand t'fundit, at'here po t'tham se s'ke shtue asgja n'ate qi e kam thane vet: ky s'asht sondazh, por veq nji liste e sajteve ma t'pelqyeshme; asht open ended, prandaj po i rrjeshtoj nji nga nji, e jo dhjete pernjiheri; e sa per kritere tua, ato i mbajsh me shnnete, sepse une po i rrjeshtoj per qejf temin...

e sa per rrjeshtin e fundit, se a asht vshtire, po valla, asht vshtire edhe shume bile - jo per arsye se ka shume t'mira, por pse ka pak. edhe mos t'duket chudi kjo pune...

enton

Primus registratum

Logs asnjehere nuk e kam lidhur qenien time ne forum me www.korcavizion.com ,pra mesazhet e mia te mesiperme ishin thjesht mendimet e mia personale, dhe nuk pretendoja qe te dilte muhabeti ne korcavizion.Faqja nuk eshte nje iniciative vetem e imja keshtu qe nuk mund ta bashkoj me cdo gje qe thote Enton.

Ne emer te stafit te Korcavizion, te falenderoj per fjalet e mira ne drejtim te punes sone.

enton

Primus registratum

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Enton:
[qb] Logs asnjehere nuk e kam lidhur qenien time ne forum me www.korcavizion.com ,pra mesazhet e mia te mesiperme ishin thjesht mendimet e mia personale, dhe nuk pretendoja qe te dilte muhabeti ne korcavizion.Faqja nuk eshte nje iniciative vetem e imja keshtu qe nuk mund ta bashkoj me cdo gje qe thote Enton.

Ne emer te stafit te Korcavizion, te falenderoj per fjalet e mira ne drejtim te punes sone. [/qb]
PERGEZIMET e mia me te mira! /pf/images/graemlins/smile.gif

Admirali

Primus registratum

Dakort Logos, ja preferencat e mia

1. Alblinux.net (per ndihmen qe jep ne lidhje me OS Linux)
2. Shqiperia.com (Per Atdhetarizmin qe ofron)
3. Fajtori.com ( muzika e larmishme)
4. Balkanweb.com (lajmet qe i ka te fresketa)
5. Albforumi.com (per mundesine e afrimitetit me shqiptaret anembane botes)
6.
7.
8.
9.
10.

blackpimp

Primus registratum

Sa per mua..

1. Shqiperia.com
2. Albforumi.com
3. Albakis.com