Tonin Tërshana - Mbreti i popit Shqiptar

Blendi

Primus registratum
Tonin Tërshana - Mbreti i popit Shqiptar

Fishekzjarre ne qiellin blu
sa mall ndjej e sa gezim...

me i madhi i te gjitha koherave qe nuk e beri nje perthyerje te gjurit per ritmin. Mbreti i mermerte, Tonin Stoik tershana.

Se shpejti do ju sjell adresen e faqes se internetit dhe nje email lajmerues per koncerte.
Gjithashtu ka dale edhe T-Shirt qe shkruan"TONININ E KEMI TONIN" (E dyta eshte peremri pronor).

Rock on tershana fans!

olti

Neo
Re: Tonin Tërshana - Mbreti i popit Shqiptar

Besoj se ka dashur te thote i rock 'n' roll-it

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo po i Death Metal.

Kur isha e vogel ja ngaterroja mbiemrin dhe i thosha Tonin TERSHERA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . I was a very avid horticulturist :lol:

Blendi

Primus registratum

AP News - Columbia Records announced today plans to release a double CD containing some of Tonin Tershanas greatest hits. "The release is long overdue", said Columbia Record Chairman and CEO John Luccino in a phone interview this morning with AP, "there is a craze out there over the albanian music idol, a demand which must be met." Mr. Luccino goes on to inform us that there are already 600,000 copies of the greates Hits album ready for shipment to local stores, with another 1 to 2 million on hold. he also added that Columbia has plans to promote the sales by organizing a 5 city US tour set to take off at the New LA arena in Englewood California and finish of late in November at Fenway Park in Boston.

bebi

Primus registratum

SHKODRA,

KUDO KRYESON /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Perveçse ne hapesire. Atje mahen ruset dhe amerikanet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] Perveçse ne hapesire. Atje mahen ruset dhe amerikanet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...ky quhet operacion i pelikanit.
mbahen nga shkodranet e "rinj fringo" dhe blehen nga tironsit... (se tironsit jan gati te gjith t'rij fringo) /pf/images/graemlins/laugh.gif

XXL

Primus registratum

Une e vleresoj humorin, por jo talljen .
Secili ka karakterin e vet dhe secili duhet respektuar. Prandaj nuk e kuptoj ç'keni me Tonin Tershanen, ai ne fund te fundit iu desh t'i pershtatej nje regjimi. Pse nuk kapeni me Bojken Lakon, qe eshte nje idiot e gjysem?

A do t'ju vinte mire juve sikur t'ju tallnin? Per fat te mire Zoti i ka bere njerzit te ndryshem, dhe ne duhet ta respektojme kete larmi karateresh e cila e ben jeten te mundur e me te bukur.Tonin Tershana nuk ka bere keq (me sa di une), prandaj lereni rehat.

Ps: nuk jam as fan i T.Tershanes, as njeri qe do te beje moral, thesht me erdhi keq.

Nderimet e mia.

jula

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Tonini eshte pergjigja jone e fuqishme dhe alternative ndaj fenomeneve "Lule te bukura ka pas Bleona..."

:cry: Jam shume e emocionuar. Ju kujtohet si e mbante ritmin me ...mjeker?

tirana

Primus registratum

Pertej shakave.... kur lexova ate intervisten e Toninit me erdhi vertet keq.

jula

Primus registratum

Edhe une tani e lexova... /pf/images/graemlins/frown.gif por kur me vjen nder mend F.Deda them se kjo eshte e keqja me e vogel qe mund ti ndodhe nje artisti shqiptar.

tirana

Primus registratum

Kur isha i vogel mburresha ne klase se im at njifte Ferdinad Deden. I kisha pare njehere te pershendeteshin "njatjeta si jeni". Se ku u kishin njof dikur rastesisht.

Petroninsja

Primus registratum

O Tonini me kujtohet si sot ajo kenga me fishekzjarre a ylber ca thoshte tek shatervani buze pallatit te kongreseve..
Ka pas talent dreqi, ne mos gaboj shkodran me origjine... ka pasur goxha karriere , me thene te drejten vetem nje kenge i kam degju une atij .. nejse... /pf/images/graemlins/tongue.gif

genci

Primus registratum

Pyetja: Ç'është famila për ju?

Pergjigjja: Familja për mua është gjëja më e shenjtë. Asgjë nuk vë përpara familjes dhe fëmijëve të mij. Çdo gjë në jetë ia kushtoj gruas dhe fëmijëve. Në çdo moment mendoj që familja ime të jetë sa më e lumtur.

Ju mund te thoni c'te doni por ketij i thojne burre!

Djep

Forumium maestatis

Tonin Tershana...

Me c'kam degjuar nga prinderit, ka qene pijanec i madh (nuk e di ne tani ka bere kthese).
Megjithate ka patur nje talent tejet te rralle. Me origjine eshte nga Shkodra, dhe rrjedh nga nje familje shume e varfer. Thone qe ne moshen 14 vjecare, teksa kendonte ne nje nga lokalet e rendomta te Shkodres, e piketoi nje artist profesionist nga kryeqyteti, dhe e solli per veshesh ne Tirane. Ne festivalin e pare te kenges ne jeten e tij, doli ne skene, dhe i la me goje hapur te gjithe. Eshte i vetmi kengetar shqiptar qe ka marre cmim te pare ne nje festival kenge qe ne moshen 14 vjecare.
Kaq i talentuar qe Tonin Tershana.