Timi ene 100 Vjeç plako :)))

Foti

Primus registratum
Timi ene 100 Vjeç plako :)))

Timo ene 100 plako,,, po deshe ti shko ene 200 /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Urime! Urime! Urime!

Kiss me llap /pf/images/graemlins/tonguee.gif (BoBi) /pf/images/graemlins/rockband.gif

leonora

Primus registratum
Re: Timi ene 100 Vjeç plako :)))

Urimet me te sinqerta per ty /pf/images/graemlins/kiss.gif

Nje jet si ta doje zemra jote!! (Leonora)

leonora

Primus registratum

Black%20Forest%20Torte.jpg

Homeimage1.gif

ja dhe pak embelsira qe i kam ber une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Urime dhe nje her /pf/images/graemlins/kiss.gif

olololol

Primus registratum

Timce kam respekt te vecante per ty se je cun kampion nuk merresh me llafe gocat i respekto ndaj te uroj:
I nuse me lek me toka te shkofte jeta klubeve e pubeve ( emora ne qafe cunin ) Tu realizofshiun 10% e endrave shent e pare e sum te forta lale .

^^MIA^^

Forumium maestatis

/me puc embel me te sjellshmin Timi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif. Edhe 100 zemer.I kalofsh te gjitha vitet gezuar dhe me ke te te doje zemra.Zoti qofte prane teje.Te perqafoj

TEDI

Valoris scriptorum

Qyyyyyyyyyyyyyqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mi Ijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Kush paska Fest Sonte ...

/Me A Ka Fyre Knejna mreeeeeeee se njoni paska Feste ...

O Vdeksh ti per mu qe u Plake Ne i Vit ...

HAjt Ne 100 Robo ...NE Na Prezanto nai Fyre e Bab mos i maj t gjitha ...

U Bofsh sa t Doj Zemra ne tu Plotsofshin Deshirat ...

Ishalla je TImka Qe menoj una .

THUG-LIFE

Primus registratum

o TIMO ene 100 plako dhe me sa me shume femra jo ne chat po ne jete ajtpra yllo se shifemi verdall /pf/images/graemlins/smile.gif
per leke spo te them se e di ti mo qe ne as kena as na marohen shnet e jete te lumtur mes miqsh /pf/images/graemlins/wink.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Vec fjale te mira kam degjuar per kete djalin /pf/images/graemlins/smile.gif Ska te share.....

Gezim dhe Hare sa te te doje zemra /pf/images/graemlins/smile.gif U bofsh 130 !! /pf/images/graemlins/smile.gif

Foti

Primus registratum

i paska shpetu timit pa e pa ket teme /pf/images/graemlins/tonguee.gif
timo zgjohu re

Timi

Valoris scriptorum

Cuna goca ju falenderoj nga zemra e ne te njejtin moment ju kerkoj falje qe po ju kthej vetem tani pergjigje. Shum te flm Shkodrania82 muahhhhhhhhhhhhh e mos harro qe te kam xhan /pf/images/graemlins/smile.gif. Kisssssssss edhe ty Lips. Ju faleminderit edhe ju cunave por pa puthje natyrisht /pf/images/graemlins/laugh.gif.