tentative per te rrembyer ciftin becham dhe nata e fishekziarreve ne angli

nardi71

Primus registratum
tentative per te rrembyer ciftin becham dhe nata e fishekziarreve ne angli

Nuk besoj se ju shqipatret qe jetoni ketu nuk e keni degju ketu ne media se si nje bande e perziere lindore me nje shqiptar krisfsha kane tentu te kryejne nje mizori te re,por ajo qe dua te them ketu eshte se sa turp me vjen qe jam shqiptar.
Mund te jem nga ata pak dhjetorista qe perendimin e kane pas enderr te heret dhe qe duke jetu ketu marr perditre zhgenjim pse amalgame e jashqitjeve te kombit tim eshte pararoje e perfaqesise time.Si ka mundesi qe kemi kaq shume muzhikeri, kafsheri, idjotizem nacional, prehistori te konservuar, gjallesa qe kaperxejne mal me mal dhe qytetereimi tek ata nuk ben asnje efekt?.Sa turp me vjen qe jam shqiptar!?
duke jetuar per rreth 10 vjetlarg shqiperie ne tre vende te ndryshme te evropes marr te njejten pergjigje kur prdezantohem si shqiptar ( eshte kenaqesi qe te kesh disa prej jush sot me tha nje dite nje shok anglez ne pune (me humor) ,ju na duheni ne shkencetarve ketu per te pare dhe studiuar fazat e hershme te zhvillimit te trurit te homo herektusit dhe ju jeni objekte te konservuar per paleontologet tane.Nje arsye me shume per tu trishtu pse o zot me linde ne shqiperi?Ktheni syte nga qielli dhe shijoni bukurite e tij mbase ju zgjohen dhe ndonjekujtim nga te shtenat e kallasheve ne 97,cparadoks

NYC_GUY

Primus registratum
Re: tentative per te rrembyer ciftin becham dhe nata e fishekziarreve ne angli

10 vjet ne mergim te paskan evropianizuar shume me sa shof une ,

Besnik Bleta

Forumium praecox

Jepi atij shokut anglez te falat e mija dhe i thuaj qe kam pare ketu e 6 vjet ketu ne ishull shume "Brits" pa ndonje vlere te vecante. Me perjashtim te faktit qe pijne si derrat, cka ua vleresoj, si "alcohool supporter" qe jam. Le pastaj po ti fusim edhe anglezet ne nje kafaz si ai i shqiptar per 50 vjet...

B

Primus registratum

Nard te njejten keqardhje shpreh edhe une.
Nje shqiptar merr ne qafe te tere.
Ndoshta edhe ata qe duan te bejne dokumenta ne Angli si azilante kosovare kan