Teleferik........

just guru

Primus registratum
Teleferik........

Hej djema dhe vajza Une doja te dija nese dikush prej jush und te me ndihmoje me nje adrese interneti apo me cfardo lloj informacioni, per nje firme apo kompani qe te ndertoje nje sistem teleferik. Per ne Shqiperi e kam fjelen. Behet fjale per teleferike qe do te vendosen per ngjitjen e nje mali dhe kjo firme ta ndertoje dhe ta mbaje me koncesion ose thjesht ta ndertoje nuk ka problem. Cdo informacion do te ishte i nevojshe sidomos nese keto firma ndodhen ne Ballkan. Faleminderit

just guru

Primus registratum
Re: Teleferik........

Ti gjeme nje ndermarje mua se pastaj ta shpjegoj une se per se duhet. As e kam idene ku mund te kerkoj mundesisht te jete ne Greqi ose Itali. Puna eshte se mund te ngreme nje biznes shume fitim prures edhe me nevojitet ky informacioni qe ju kam kerkuar...

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga just guru:
[qb] Ti gjeme nje ndermarje mua se pastaj ta shpjegoj une se per se duhet. As e kam idene ku mund te kerkoj mundesisht te jete ne Greqi ose Itali. Puna eshte se mund te ngreme nje biznes shume fitim prures edhe me nevojitet ky informacioni qe ju kam kerkuar... [/qb]
Mos ke nder mend te hapesh nje remont service per teleferike? Apo do te lidhesh majen e Tomorrit me teleferik per bektashinjte? /pf/images/graemlins/wink.gif

just guru

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]
Fillimisht postuar nga just guru:
[qb] Ti gjeme nje ndermarje mua se pastaj ta shpjegoj une se per se duhet. As e kam idene ku mund te kerkoj mundesisht te jete ne Greqi ose Itali. Puna eshte se mund te ngreme nje biznes shume fitim prures edhe me nevojitet ky informacioni qe ju kam kerkuar... [/qb]
Mos ke nder mend te hapesh nje remont service per teleferike? Apo do te lidhesh majen e Tomorrit me teleferik per bektashinjte? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kjo e fundit ishte ide e bukur vetem se me duhet per te krishteret jo ata bektashinj /pf/images/graemlins/laugh.gif

FareTop

Primus registratum

mirdita,

Për te te dhene nje çmim, firmat ketu kerkojne pak me tepr information;

-gjatesia e projektit
-pjertesia e terenit
-kapaciteti gabines trans
-kapaciteti shfrytezues ditor,(nr.klienteve)
-kapitali juaj fillestar
-personeli prashikur
-struktura aktuale e furnizimit me elektricitet
(nqs nuk existon , atehere preçizo distancen me piken me te afert te shperndarjes)

keto ishin te dhenat e para qe kerkojne ata per te hyre ne bisedime dhe per te dhene nje çmim paraprak e te perafert per projektin tend.

pershendetje