Al-Punk
Still here
Këtu tek Tech.Al, qëllimi kryesor i stafit tonë është që ju, lexuesi, të informoheni sa më parë për lajmet rreth teknologjisë brënda dhe jashtë vendit. Prandaj dhe po sjellim për ju një ide tjetër në uebosferën Shqiptare, që tani për tani po e titullojmë Startups Albania. Startups Albania është një inicjativë për të ndihmur dhe inkurajuar faqet dhe idetë e reja Shqiptare në mënyrë që këto faqe të mos mbyllen pas 2-3 javëve, gjë që po e shikojmë shumë kohët e fundit.
Ne duam t’ju ndihmojmë ju sa më shumë të jetë e mundur që ju të jeni të sukseshëm me faqet tuaja. Me një fjalë, ideja është që ne të përhapim fjalën për faqen tënde, në mënyrë që ju të keni një shtyrje për të mos e lënë pas dore apo mbyllur faqen. Për më shumë informacione rreth këtij projekti që ne kemi marrë përsipër, klikoni këtu!
Lexo te plote tek ...
Ne duam t’ju ndihmojmë ju sa më shumë të jetë e mundur që ju të jeni të sukseshëm me faqet tuaja. Me një fjalë, ideja është që ne të përhapim fjalën për faqen tënde, në mënyrë që ju të keni një shtyrje për të mos e lënë pas dore apo mbyllur faqen. Për më shumë informacione rreth këtij projekti që ne kemi marrë përsipër, klikoni këtu!
Lexo te plote tek ...