Klajdi Hëna
Forumium praecox
Kompania Facebook ka zyrtarizuar numrin 1 miliard të përdoruesave në rrjetin e saj. Njoftimin e ka bërë të ditur vetë themeluesi dhe tashmë Shefi Egzekutiv i kompanisë, Mark Zuckerberg.
Këtë mëngjes, rrjeti social Facebook ka më shumë se 1 miliardë njerëz që e përdorin atë çdo muaj. N.q.s po e lexoni këtë: faleminderit që më keni dhënë mua dhe ekipit tim të vogël mundësinë për t’ju shërbyer ju.
Të ndihmosh njerëzit të qëndrojnë të lidhur me njëri tjetrin është diçka e bukur, dhe pa dyshim gjëja që them e kam bërë unë, me krenarinë më të madhe në botë. Unë jam duke punuar çdo ditë për të bërë Facebook-un sa më të mirë për ju, dhe shpresojmë që një ditë edhe 6/7 të popullsisë të jetë lidhur në Facebook.
Këto kanë qënë edhe fjalët nga vetë z.Zuckerberg, në një postim në blogun e tij zyrtar. /Tech.Al/Të ndihmosh njerëzit të qëndrojnë të lidhur me njëri tjetrin është diçka e bukur, dhe pa dyshim gjëja që them e kam bërë unë, me krenarinë më të madhe në botë. Unë jam duke punuar çdo ditë për të bërë Facebook-un sa më të mirë për ju, dhe shpresojmë që një ditë edhe 6/7 të popullsisë të jetë lidhur në Facebook.
Çfarë mendimi keni për këtë arritje kaq të madhe të Facebook-ut?
Lexo te plote tek ...