Al-Punk
Still here
Amazon Wireless ka njoftuar të Premte se ku ble cdonjë celular të Verizon Wireless, merr një ‘gift’ kartë prej $50 që mund t’a përdorni tek Amazon.com. Kjo ofertë është vetëm për celularët që do të blihen nga e Premtja, dje, deri të Hënën, 26 Shtator. Sic e thamë edhe më sipër, karta mund të përdoret kudo në Amazon.com, ose mund të përdoret gjithashtu për mjete celularësh në faqen e Amazon Wireless.
Celulari HTC ThunderBolt 4G që shitet aktualisht vetëm $0.01. Me këtë ofertë që zgjat deri në datën 26, kjo do të thotë se do paguheni $49.99 t’a blini atë. Amazon Wireless shet edhe celularë të tjerë si Motorola DROID BIONIC, një nga celularët më të rinj 4G të Verizon, dhe celularë të tjerë 4G si Samsung SCH-LC11 dhe Novatel MiFi.
Lexo te plote tek ...
Celulari HTC ThunderBolt 4G që shitet aktualisht vetëm $0.01. Me këtë ofertë që zgjat deri në datën 26, kjo do të thotë se do paguheni $49.99 t’a blini atë. Amazon Wireless shet edhe celularë të tjerë si Motorola DROID BIONIC, një nga celularët më të rinj 4G të Verizon, dhe celularë të tjerë 4G si Samsung SCH-LC11 dhe Novatel MiFi.
Lexo te plote tek ...