Tech.al : Jeni gati për GTA: V?

Al-Punk

Still here
N.q.s ju pëlqejnë video gejmat me aksion, do bini në dashuri me Grand Theft Auton e radhës, GTA: V. Rockstar Games kthehet në qytetin e Los Santosit përsëri (një fotokopje e Los Anxhelosit), një nga qytetet ku lueshe loja më e shitur e GTA, San Andreas. Nga ‘trailer’-i, duket qartë që grafikët janë më të pastër se lojat e tjera, por kjo dihet, sa vjen dhe më të mirë bëhen grafikët.
Thashethemet janë se tani mund të luani si karakterë të ndryshëm, jo vetëm si një. Makinat që mund të ngisni janë nga më të mirat në botë.
Data e daljes në treg nuk është bërë e ditur akoma, por pritet që të jetë përpara sezonit të festave të fundvitit.
Ja dhe ‘trailer’-i zyrtar:

Lexo te plote tek ...

Slevin

Forumium maestatis
N.q.s ju pëlqejnë video gejmat me aksion, do bini në dashuri me Grand Theft Auton e radhës, GTA: V. Rockstar Games kthehet në qytetin e Los Santosit përsëri (një fotokopje e Los Anxhelosit), një nga qytetet ku lueshe loja më e shitur e GTA, San Andreas. Nga ‘trailer’-i, duket qartë që grafikët janë më të pastër se lojat e tjera, por kjo dihet, sa vjen dhe më të mirë bëhen grafikët.
Thashethemet janë se tani mund të luani si karakterë të ndryshëm, jo vetëm si një. Makinat që mund të ngisni janë nga më të mirat në botë.
Data e daljes në treg nuk është bërë e ditur akoma, por pritet që të jetë përpara sezonit të festave të fundvitit.
Ja dhe ‘trailer’-i zyrtar:

Lexo te plote tek ...

Loja eshte e bukur dhe kesaj rralle ka pasur me shume polemika se sa IV prandaj pritet qe kur te dal te bej nje "bum" me te madh. Gjithsesi data e dhene ose afati kohor qe StillMandi ka dhene per leshimin e lojes nuk eshte i sakte, data leshimit eshte afersisht pas korrik 2012. Nderkohe deri sa prisni daljen e GTA V, une do ju keshilloja te luanit Call of Duty: Modern Warfare 3, qe me date 8 nentor eshte data e leshimit te lojes, gjithashtu per te apasionuarit pas Assassin Creed, me date 15 nentor del Assassin's Creed: Revelations. Per mendimin tim keto dy lojrat jane nga me te bukurat, eshte pak e veshtire te besh dallimin ne loje sepse te dyja te perfshin totalisht ne personazhin perkates.

Hank

Valoris scriptorum
Kam lujt vetem nje version te Assassin Creed dhe me eshte dukur pak si kot. Jo shume i veshtire dhe "sikur mbaroi shpejt" Nuk do mund ta krahasoja me versionet e GTA