Al-Punk
Still here
Për shumë nga ne, menaxhimi i emaileve është një gjë shumë e vështirë, sepse marrim me dhjetra emaile në ditë, dhe na duhet të dërgojmë nga dhjetra të tilla. Tani ka një aplikacion për shfletuesit Chrome dhe Firefox, i cili ju ndihmon me grafikimin e emaileve.
Ja si funksionon aplikacioni. N.q.s kërkoni të dërgoni një email, por doni që emaili të dërgohet në një kohë në të ardhmen, dhe jo në atë cast, atëherë ky aplikacion vjen në ndihmë.
Ky aplikacion i ri quhet RightInbox dhe është falas, për të dyja Chrome dhe Firefox. Fatkeqësisht, ky aplikacion është vetëm për GMail, dhe jo serviset e tjera. Pas instalimit, butoni që tani është ‘Send’ kthehet në dy butona, ‘Send Now’, Dërgo Tani, ose ‘Send Later’, Dërgo më vonë.
Ja dhe si t’a merrni këtë aplikacionin e ri:
1. Klikoni këtu, dhe instaloni aplikacionin.
2. Shkoni tek llogaria juaj në GMail.com
3. Klikoni ‘Grant Access’ për t’i dhënë lejë aplikacionit të veprojë.
4. Klikoni tek ‘Compose’.
5. Krijoni mesazhin, dhe më pas ‘Send Now’ n.q.s dëshironi t’a dërgoni në atë moment, ose ‘Send Later’ n.q.s dëshironi t’a dërgoni më vonë.
Lexo te plote tek ...
Ja si funksionon aplikacioni. N.q.s kërkoni të dërgoni një email, por doni që emaili të dërgohet në një kohë në të ardhmen, dhe jo në atë cast, atëherë ky aplikacion vjen në ndihmë.
Ky aplikacion i ri quhet RightInbox dhe është falas, për të dyja Chrome dhe Firefox. Fatkeqësisht, ky aplikacion është vetëm për GMail, dhe jo serviset e tjera. Pas instalimit, butoni që tani është ‘Send’ kthehet në dy butona, ‘Send Now’, Dërgo Tani, ose ‘Send Later’, Dërgo më vonë.
Ja dhe si t’a merrni këtë aplikacionin e ri:
1. Klikoni këtu, dhe instaloni aplikacionin.
2. Shkoni tek llogaria juaj në GMail.com
3. Klikoni ‘Grant Access’ për t’i dhënë lejë aplikacionit të veprojë.
4. Klikoni tek ‘Compose’.
5. Krijoni mesazhin, dhe më pas ‘Send Now’ n.q.s dëshironi t’a dërgoni në atë moment, ose ‘Send Later’ n.q.s dëshironi t’a dërgoni më vonë.
Lexo te plote tek ...