Klajdi Hëna
Forumium praecox
Të Martën Google ka lëshuar një verzion të rifreskuar të aplikacionit të kërkimit, duke i shtuar funksionialitetin e kërkimit me zë, që e vendos aplikacionit e Google në konkurim direkt me Siri-n, asistentin e Apple-s vetë.
Tani jo vetëm që mund të kërkoni duke folur, por iPhone-i juaj do të flasë mbrapsht tek ju. Mbrapa këtij aplikacioni gjëndet Google Knowledge Graph, një librari që përmban pothuajse të gjitha përgjigjet. Kjo ju jep ju rezultate edhe më të zgjuara se më parë.
Aplikacioni kryen të njëjta funksione si ‘Google Voice Search’ për Android 4.1 Jelly Bean. Ju mund të merrni përgjigje për motin në një rajon të caktuar, për rezultatet e ndeshjeve, dhe kështu me radhë.
Duhet theksuar se Google Voice Search mund të përdoret edhe në desktopin tuaj.
Ja dhe videoja ku mund të shihet se si funskionon ky aplikacion:
/Tech.Al/
Lexo te plote tek ...
Tani jo vetëm që mund të kërkoni duke folur, por iPhone-i juaj do të flasë mbrapsht tek ju. Mbrapa këtij aplikacioni gjëndet Google Knowledge Graph, një librari që përmban pothuajse të gjitha përgjigjet. Kjo ju jep ju rezultate edhe më të zgjuara se më parë.
Aplikacioni kryen të njëjta funksione si ‘Google Voice Search’ për Android 4.1 Jelly Bean. Ju mund të merrni përgjigje për motin në një rajon të caktuar, për rezultatet e ndeshjeve, dhe kështu me radhë.
Duhet theksuar se Google Voice Search mund të përdoret edhe në desktopin tuaj.
Ja dhe videoja ku mund të shihet se si funskionon ky aplikacion:
/Tech.Al/
Lexo te plote tek ...