Al-Punk
Still here
Kur vjen puna tek shfletuesët, kemi disa opsione; Internet Explorer, i cili duam apo jo është i instaluar në të gjithë kompjuterat Windows, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, dhe Opera. Për arsye të ndryshme, ka njerëz që përdorin dy shfletues, ka dhe njerëz, si p.sh. dizajnuesit, që përdorin të gjitha shfjletuesit, që të shikojnë si duket faqja e tyre në të gjithë shfletuesit, pra për testime.
Burimi: StatCounter Global Stats – Browser Market Share
Sic e shikoni në grafikun e mësipërm, Google Chrome mbizotëron me 60.39%. Internet Explorer, i cili 3 vjet më parë ishte mbreti i shfletuesve në Shqipëri, ndoshta sepse si e thamë edhe më parë, është i instaluar në të gjitha kompjuterat Windows, është tani vetëm 12.08%.
Lexo te plote tek ...
Burimi: StatCounter Global Stats – Browser Market Share
Sic e shikoni në grafikun e mësipërm, Google Chrome mbizotëron me 60.39%. Internet Explorer, i cili 3 vjet më parë ishte mbreti i shfletuesve në Shqipëri, ndoshta sepse si e thamë edhe më parë, është i instaluar në të gjitha kompjuterat Windows, është tani vetëm 12.08%.
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.
Lexo te plote tek ...