Al-Punk
Still here
Heshtasi Facebook ka shtuar një veti të re në chat-in tuaj. Tani ju mund të dërgoni dhe merrni emocione në mesazhet tuaja. Më përpara kjo ishte e mundur vetëm po të dinit kodin e emocioneve. P.sh. dy pika ( : ) dhe ) krijonin
. Kurse tani keni opsionin të klikoni ikonin e emocioneve, dhe ju shfaqet një tabelë me të gjitha mundësitë.
Edhe pse për ju kjo mund të mos jetë një gjë shumë e madhe, mos harroni se Facebook është rrjeti social më i madh në botë, që bashkon rreth 900+ miliona persona në të gjithë globin. Emocionet na ndihmojnë të komunikojmë më mirë me njëri tjetrin, vecanërisht kur gjuha është problemi.
Tani për tani ka vetëm 21 emocione në menu, por Facebook njofton se shumë të tjera janë rrugës.
Lexo te plote tek ...
Edhe pse për ju kjo mund të mos jetë një gjë shumë e madhe, mos harroni se Facebook është rrjeti social më i madh në botë, që bashkon rreth 900+ miliona persona në të gjithë globin. Emocionet na ndihmojnë të komunikojmë më mirë me njëri tjetrin, vecanërisht kur gjuha është problemi.
Tani për tani ka vetëm 21 emocione në menu, por Facebook njofton se shumë të tjera janë rrugës.
Lexo te plote tek ...