Al-Punk
Still here
“Michelle dhe unë u trishtuam shumë kur morrëm vesh se Steve Jobs ndërroi jetë. Steve ishte një nga novatorët më të mëdhenj Amerikan – mjaft guximtar të mendojë ndryshe, mjaft trim të mendonte se ai mund të ndryshonte botën, dhe mjaft i talentuar për t’a bërë atë. Duke ndërtuar një nga kompanitë më të sukseshme në planet nga garazhi i tij, ai ndryshoi botën. Duke i bërë kompjuterat personalë dhe duke vendosur internetin në xhepat tona, ai e bëri revolucionin e informacionit jo vetëm të arritshëm, but edhe argëtues. Steve thoshtë githmonë se ai jetonte c’do ditë sikur ajo të ishte e fundit. Dhe për këtë, ai transformoi jetët tona, ripërcaktoj industri të tëra, dhe pati një nga arritjet më të ralla në historinë e njerëzimit: ai ndryshoi mënyrën se si ne të gjithë e shohim botën. Bota ka humbur një largpamës të madh. Michelle dhe unë dërgojmë ngushëllimet tona gruas të Steve, Laurence, familjes së tij, dhe ti gjithëve që e donin atë.”
Ky ishte dhe deklarata që presidenti Amerikan Barack Obama dha në lidhje me vdekjen e Steve Jobs!
Lexo te plote tek ...
Ky ishte dhe deklarata që presidenti Amerikan Barack Obama dha në lidhje me vdekjen e Steve Jobs!
Lexo te plote tek ...