Tech.al : Apple vonon rifreskimin e iTunes

Klajdi Hëna

Forumium praecox
N.q.s keni pritur për një kohë të gjatë për të shkarkuar verzionin e ri të iTunes, iTunes 11, duhet të prisni edhe pak më shumë. Ky verzion ishte planifikuar të dilte në Tetor, por Apple ka vendosur t’a shtyjë daljen rreth një muaj.

“iTunes i ri po merr më shumë kohë se ç’pritej dhe ne duam që të shfrytëzojmë të gjithë kohën për të mos bërë ndonje gabim,” ka thënë spikeri për Apple, Tom Neumayr. “Mezi po presim të lëshojmë verzionin e ri të iTunes, me një pamje dramatikisht më të thjeshtë dhe më të pastër, si dhe me integrimin me iCloud, para fundit të Nëntorit.”
iTunes 11 u njoftuar nga Apple në të njëjtën ditë që Apple njoftoi për iPhone 5, në Shtator. Verzioni i ri shton shumë veti të reja që e bëjnë aplikacionin më social, dhe më të lehtë për të përdorur.
“Ne kemi krijuar iTunes sepse ne e duam muzikën dhe do të shkojmë mbrapa në rrënjët tona me një dizajn shumë të pastër, që paraqet para jush të gjithë librarinë tuaj të muzikës,” ka thënë Eddy Cue, zëvendës presidenti i ‘Shërbimet dhe Softwari i Internetit’ të Apple.
Analistët mendojnë se iTunes 11 do të dalë në të njëjtën kohë me iPad mini. /Tech.Al/

Lexo te plote tek ...