Tech.al : Apple paguan për reciklimin e iPhone 4S

Klajdi Hëna

Forumium praecox
Apple, si gjithmonë, po e mban celularin e ri, iPhone 5 një enigmë të madhe. Vetë kompania nuk ka dhënë asnjë shënjë për nxjerrjen në treg të këtij të fundit, deri më sot. Sot Apple ka filluar të ofrojë deri më $345 n.q.s doni të recikloni iPhone 4S-in tuaj, dhe paratë i merrni vetëm në ‘Apple Gift Card’.

Dyqani online i Apple ka qënë i padisponueshëm orët e fundit, dhe mendohet se kjo ofertë ka qënë arsyeja për këtë.
Oferta më e lartë e Apple ka qënë $345, por Amazon.com ofron deri më $500. Por këto çmime janë vetëm për iPhone 4S të bardhë, 64 GB. Për një të zi, 16 GB, Apple paguan vetëm deri më $285.
Sigurisht që Apple pranon vetëm iPhone 4S-at që janë në gjëndje të mirë, pa dëm uji, pa gërvishtje, dhe pa ndonjë shenjë tjetër dhune. Dhe ‘Apple Gift Card’ që merr nga Apple mund të përdoret vetëm për produkte të tjera të Apple. /Tech.Al/

Lexo te plote tek ...

Wii

Grupi i të moçmëve!
Praktikisht thene keshtu, i bie qe Apple pranon vetem ato iPhone4 qe kane qene pjese dekori dhome, ose qe e kane perdor si varese per nei darke te vecante ose qe kane qene te atyre personave qe mund te punesojne ndonje qe mund tia mbaje telefonin ne nje tabaka dhe ta ndjeke kudo qe leviz! :D

Eshte telefon mer jo lule "don't touch me" :D