Tech.al : Apple dhe e gjithë bota përkujtojnë sot Steve Jobs

Klajdi Hëna

Forumium praecox
Steve Jobs, një nga inovatorët më të famshëm të kohës sonë, ndërroi jetë plot 1 vit më parë, më 5 Tetor të 2011-s. Dhe portali ynë ishte i pari në Shqipëri t’a bënte këtë lajm të hidhërueshëm të ditur.

Sot, kompania Apple dhe e gjitha bota e përkujtojnë atë, pikërisht njeriun që arriti të rindërtonte kompaninë Apple, që sot është kompania më e çmuar në botë.
Në faqen kryesore të Apple.com, kompania ka vendosur një video, ku tregohet të gjitha majat e karierës së Jobs-it tek Apple. Gjithashtu do të gjeni edhe një letër e shkruar nga Tim Cook, Shefi Egzekutiv aktual i Apple (e përkthyer):
Një mesazh nga Tim Cook, CEO i Apple.
Vdekja e Steve-it plot një vit më parë ishte e trishtueshme për të gjithë ne. Shpresoj që sot çdo njeri do të reflektojë në jetën e tij të jashtëzakonshme dhe mënyrat e shumta të tij, të cilat e kanë bërë botën një vend më të mirë sot.
Një nga dhuratat më të bukura që Steve i ka dhuruar botës është Apple. Asnjë kompani nuk ka frymëzuar një krijimtari kaq të madhe, ose ka vendosur standarde kaq të larta për veten e saj. Vlerat tona e kanë origjinën nga Steve, dhe shpirti i tij do të jetë përgjithmonë themeli i Apple. Ne kemi privilegjin më të madh në botë për të vazhduar më tutje me trashëgiminë e Steve-it në të ardhmen.
Jam tej mase krenar për punën që po bëjmë, duke nxjerrë në treg produkte që klientët dëshirojnë, dhe duke ëndëruar të tjera që do të ndriçojnë botën në të ardhmen. Kjo është tamam ajo që Steve do të dëshironte për kompaninë të cilën ai vetë themeloi.
Tim​
/Tech.Al/

Lexo te plote tek ...