Al-Punk
Still here
Që nga 30 Nëntori i vitit të kaluar, në Tech.Al janë bërë më shumë se 301 postime. Të gjitha këto postime janë bërë në kategori të ndryshme si Auto, Biznes, Lojra (E Re), Mobile, Social Media, Web, dhe sigurisht, Tech. Ne punojmë që c’do ditë t’ju sjellim ju lajmet më të freskëta, nga vëndi dhe bota. Edhe pse për një kohë të gjatë nuk pati asnjë postim të ri (nga Maji deri në Shtator), ajo është e shkuara, dhe ne shofim vetëm përpara. Ju sigurojmë që shumë shpejt Tech.Al do të jetë webfaqja më vizituar për lajme rreth teknologjisë.
Cfarë e ndan Tech.Al nga faqet e tjera? Faqet e tjera kopjojnë faqe të tjera, ose thjesht përkthejnë një lajm nga një faqe tjetër Anglisht. Kurse ne jemi ndryshe. Postimet tona kanë më shumë ‘thellësi’. Ne ju garantojmë që asnjë nga postimet tona nuk është copy-paste. Por mos na beso ne. Thjesht shko tek CopyScape.com.
Lexo te plote tek ...
Cfarë e ndan Tech.Al nga faqet e tjera? Faqet e tjera kopjojnë faqe të tjera, ose thjesht përkthejnë një lajm nga një faqe tjetër Anglisht. Kurse ne jemi ndryshe. Postimet tona kanë më shumë ‘thellësi’. Ne ju garantojmë që asnjë nga postimet tona nuk është copy-paste. Por mos na beso ne. Thjesht shko tek CopyScape.com.
Lexo te plote tek ...