Te thuash "JO'

teab

Primus registratum
Te thuash "JO'

Si mund ti thuash "jo" dikujt qe te do, pa e lenduar? HELP NEEDED!!! :shrug:

Ema

Goddes
Re: Te thuash "JO'

/pf/images/graemlins/frown.gif
Mos perdor fraza te tipit:"Ti je me e mire se une";"une nuk te meritoj","ti meriton dike me te mire se sa une",etj.

Thuaji thjesht edhe bukur qe ajo qe provon s'eshte dashuri ndaj te duket e kote te lendosh veten dhe dike tjeter keshtu.

Kaq.

P.s:Ndonjehre,por vetem ndonjehere femrat pranojne me fort si justifikim shprehjen"me pelqen nje tjeter" se sa "Ste dua me" /pf/images/graemlins/frown.gif

P.p.s:Une s'boj pjese ke ato femrat /pf/images/graemlins/tongue.gif

teab

Primus registratum

Thanx per pergjigjen Ema. PO si i behet kur i thua ska ndonje gje te keqe tek ty , thjesht nuk me ngjit , dhe ata nuk arrijne ta kuptojne kete? Besoj se ju ka ndodhur edhe juve te keni njohur dike qe eshte "ok" por per te cilin nuk ndienit asgje? /pf/images/graemlins/frown.gif
uuuuu ca lemshi...

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[QB] /pf/images/graemlins/frown.gif
Thuaji thjesht edhe bukur qe ajo qe provon s'eshte dashuri ndaj te duket e kote te lendosh veten dhe dike tjeter keshtu.

Kaq.

/QB]
kaq e thjeshte puna?? interesant

Nei

Primus registratum

Dikush qe te do dhe do refuzohet nga ty eshte e pamundur te mos lendohet. Sa me shpejt tja thuash aq me mire. Te pakten koha sheron plaget.

ana karenina

Primus registratum

Teushe thjeshte, sakte dhe bukur: Nuk me terheq! Dhe t'ja thuash jo duke u perdredhur e duke qeshur, po icik serioze /pf/images/graemlins/wink.gif E di une qe ato buzeqeshjet te marrin ne qafe ty e di :smash: Ashper vajze, ashper, se kokefortet nuk marrin vesh ndryshe. Foli me gjuhen qe flet edhe ai se ndryshe nuk keni per tu marre vesh kurre.

PS: Akulli_blu eshte goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Menyre pa e lenduar nuk ka, po kjo nuk dmth qe eshte faji jot.

:wave:

bebivogel

Forumium maestatis

faji mund te kete in leading him on ... nejse nuk po e akuzoj thjesht po them ... shume cudira e shume help ne keto gjera s'ka ... po sa me shpejt tja thuash aq me mire per te ... e ty /pf/images/graemlins/wink.gif Take Care /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

I thuaj jo
sa me shpejt te mundesh
mos lendo nje zemer te trazuar
mos zgjo nje enderr te pajetuar
i thuaj jo....

Ema

Goddes

...voglushe mos u deshpero kaq shume mi se m'duket sikur po lexoj veten para kater vjetesh.
Kalon gjithcka e dashur,edhe dashurite edhe dhimbja,nese kemi vendosur te ecim para duhet medoemos te kycim brenda kujtimet e hidhura...

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga AkulliBlu:
[qb] Si mund ti thuash "jo" dikujt qe te do, pa e lenduar? HELP NEEDED!!! :shrug: [/qb]
Ah,je vajze?
...athere e ke me kollaj.Meshkujt gjejne me shpejt ngushellim! :sleep:

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ana karenina:
[qb] Teushe thjeshte, sakte dhe bukur: Nuk me terheq! Dhe t'ja thuash jo duke u perdredhur e duke qeshur, po icik serioze /pf/images/graemlins/wink.gif E di une qe ato buzeqeshjet te marrin ne qafe ty e di :smash: Ashper vajze, ashper, se kokefortet nuk marrin vesh ndryshe. Foli me gjuhen qe flet edhe ai se ndryshe nuk keni per tu marre vesh kurre.

PS: Akulli_blu eshte goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Menyre pa e lenduar nuk ka, po kjo nuk dmth qe eshte faji jot.

:wave: [/qb]
Anna te paska ardhe zeri ty?! :confused:

ana karenina

Primus registratum

Akulli Blu, po he moj, si vajti ai muhabet? Apo mysybet, si te gjithe te ketij lloji? /pf/images/graemlins/frown.gif Pse kerkojne te gjithe mend dhe pastaj nuk na thone si shkuan punet? :smash:

:wub:

albana

Lara Croft

Ti thuaji ate qe ndjen.Do lendohet?Edhe mundet,por sa me heret t'i tregosh aq me shpejt do te te haroje.Cudia me e madhe 3 dite zgjat.Me beso me meshkujt kjo ndodh ne shumicen e rasteve.E kane vecori te races.

mostro

Putraku

thuja cope qe nuk je e/i interesuar...dhe mos nigjo tere ket popull ketu sepse gjithe secili ka menjen e vet...behu nji cik vetja jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Jane shume te ralle meshkujt qe nuk kane vetem ndjenja te ceketa trupore ne 90% te rasteve.Do te te mari inat sapo ti thuash Jo dhe do shikosh sa te ndjente ne te vertete.

teab

Primus registratum

Me falni qe sju kam imformuar mbi te rejat e fundit, te jetes sime private, po kam qene pak e zene me pune..ja pra, ja thashe me te qeshur, mire e bukur heren e pare " jo" -nuk doli gje..pastaj degjova keshillen e ana-s (te betohem nuk qesha /pf/images/graemlins/wink.gif ) dhe ja thashe shkurt fare pa mu dridh syri "jo"-po as kjo s'piu uje. Mesa po kuptoj une, cunat kane nje tendence te tmerrshme te kembengulin edhe me shume kur i refuzon...edhe ju ngrihen nervat..po ca faji kam une qe s'ndjej gje per te? /pf/images/graemlins/frown.gif
PS:HEJ CUNA, ME JEPNI NJE MENDIM. CFARE DO TE PREFERONIT JU TE DEGJONIT NE KETO RASTE???? :confused:

Danae

Primus registratum

mu me pyeti po pse???
gerdalla,une nuk dita te pergjigjem,ne fakt akoma nuk e di mire pse.
akull po vazhdoi keshtu do filloje te me interesoje...

alinos

Forumium maestatis

Un jam e interesume te di cere i ka nodh nikut tend dhe Peneles tone...
Se mos e ke ngrene per darke me korbe :wink: