Te flasesh me lire nepermjet internetit?

dimir

Forumium praecox
Te flasesh me lire nepermjet internetit?

Kompania e madhe Gjermane ne fushen e telekomunikacionit ka hedhur ne treg nje paisje e cila ben temundur te lidhemi nga nje qender interneti me telefon te zakonshem me gjithe boten, kundrejt tarifave shume me te lira se Albtelekom,amc,vodafone,lidhjet me kartat etj..
Faqja zyrtare e tyre eshte sa e vertete do te jete kjo sipermarrje ne shqiperi? http://www.omtel.de/biz.html

MLK

Primus registratum
Re: Te flasesh me lire nepermjet internetit?

Faqja zyrtare e omtel-it nuk jep asnje tarife me sa pashe une, keshtu qe si mund te krahasosh apo te thuash eshte me interesante! nese doni te flisni me internet keni Skype qe e gjeni te www.skype.com ose Wengo nje tjeter program per te folur me internet dhe tarifat i keni te specifikuara keshtu qe omtel.de nuk po shpik ndonje gje te re ne Shqiperi. Se dyti nese kjo eshte oferte per Shqiperine, me sa di une gjuha zyrtare vazhdon te ngelet shqipja per vendin tone apo gabohem, pra me duket e çuditeshme qe oferta per Shqiperine behet ne gjermanisht lol.
Programe per te folur nga interneti ke me dhjetra keshtu qe nuk mendoj se ka ndonje avantazh omtel! Megjithate per nje gje jam kashient se konkurenca ndikon ne uljen e pergjitheshme te çmimeve si dhe rritjen e cilesise te sherbimeve pra ne kete prizem, omtel eshte e mirepritur.