Takimi i Dytë i studentëve në Londer

endri cobo

Primus registratum
Takimi i Dytë i studentëve në Londer

Te gjith studentat ne Londer ...te mblithemi nga data 25 thjetor diku nga qendra festojm edhe vitin e ri dhe njifemi me njeri tietrin me mir takimi i par ishte cool fare u kenqaem so kesaj rathe shpresoj te vin te gjith .....ini te mir pritur...nqs boen me shum se 20 do pronetoj nje pub nga zona e 2 muzika do jet shqip!!keshu qe u prmtoj do ngeleni te kenaqur te gjith /pf/images/graemlins/smile.gif ) me respekt Dj Endri______

albscutar

Primus registratum
Re: Takimi i Dytë i studentëve në Londer

Dj Endi nuk e ke keq ti
po me duket se nuk eshte date shum e pershtatshme,data 25 se me duket se jane krishtlindjet,dhe ti e din se ate dite nuk ka qarkullim komunikacioni ne te gjith angline.
Dhe do te jete i veshtire per ata qe nuk kane makina!!!

--------------------------------------------------Jeta eshte nje shetitje nga martaniteti
deri tek varrezat!!!

endri cobo

Primus registratum

po mir vlla ku di gje un hera e par qe bej krishlindjet ne uk /pf/images/graemlins/smile.gif ) si boet ketu se di qe nukj punojn trenat po mir ca dite thoni ju psh??

w

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the_white_panther:
[qb]E bejme ore pse jo. Kush tjeter eshte dakort?[/qb]
edhe une jam dakort po data s'eshte shm e pershtatshme. si ju duket data 22(e diele) ose 23(e hene)?

endri cobo

Primus registratum

cool e lam nga data 22 e diel ethe te gjith ma mer mengja se jan pushim:)) si thoni ju per daten 22? do bejm ca foto ethe i vem ne forum:))) ciaooo te gjithve nga hacker-Endri hahahahahahhaha

oktapodi

Primus registratum

E leme me 24-dhjetor,nje dite para krishtlindjeve.

albscutar

Primus registratum

E leme me 24 te marten nji dit para

krishtlindjeve, do te jete me mire per te gjith,

se me 25 jan te gjith pushim :cool:

London_UK

Primus registratum

Ja kalofshi mire ne takimin e dyte me date 24 por une svij dot se jam ne pune dhe sme japin leje, por megjithate do ju marr ne telefon dhe do ju pyes se si po shkon takimi ok

P.S per mua data 22 e diele do ishte shume mire dhe do vija me 99.9% por dite jave nuk vij dot sorry

sweet_eyes

Primus registratum

eeeee po a eshte vendosur ndonje date keshtu apo ec mo tafti bafti, ho pra cfare bohet ketu
help.gif
help.gif

do ndajme daten ne se une o vij kete rradhe o vdes /pf/images/graemlins/laugh.gif

London_UK

Primus registratum

Ok po e them une daten /pf/images/graemlins/smile.gif
me date 22 dhjetor te dielen por sipermarres mund te jete dj endri ose dikush tjeter se une skam dhe aq shume kohe
vetem me dergoni nje mesazh privat kur ta ndani mendjen dhe une do jem aty.

ciao
ja kalofshi mire

the_white_panther

Forumium praecox

Me duket se shkollat mbarojne me 20.

E leme me 20. Eshte E Premte. Kush eshte dakort te shkruaje poshte.

Tungu.

London_UK

Primus registratum

Mire ishte me date 22 se eshte e diele, por ju mund ta vendosni kur te doni!
Une jam i lire vetem ne weekend per vete.
bye

endri cobo

Primus registratum

kush eshte dakort per 22 te ngreri doren /pf/images/graemlins/smile.gif ) hahahaha o populll me shkruni ne email mua Endri__@hotmail.com leshoni the numrat se u bej vet zile the ma ktheni ju hahahahahahhahahahaa j.k me shkruni ne email the numrat pls se u kthej un pergjigje kur eshte takimi flm me respekt Dj Endri

London_UK

Primus registratum

une jam dakort
/pf/images/graemlins/smile.gif
numrin e ke me merr ne tel se je humb fare mer cun /pf/images/graemlins/smile.gif

D-J

Forumium maestatis

Endri grupi ku je ti plako? Une jam dakort me cdo date qe do vendosni juve vetem se femra na duhen me teper se ate dite i rame si shume ne qafe Arjoles.

endri cobo

Primus registratum

hahahahaha dj well come back /pf/images/graemlins/tongue.gif mir e lem ne 22 e diel si mendoni?? shkruni dheme ndonje mendim ku te kakohemi vendin ...qe te jet per te gjith nje lloj mos ta ken disa afer dhe disa larg:)) nejse futni ndonje medim per vendin ....pacimmmmm yejet e forumit:)) :rockband: