Të listohemi në rezultatet në kohë reale të google-s

Albforumi

Primus registratum
Të listohemi në rezultatet në kohë reale të google-s

</p>

google-real-time-search-results-300x150.png

<p class="wp-caption-text">Rezultatet në kohë reale të google-s</p>

Në fakt, google akoma nuk ka treguar se çfarë parametrash mirren për renditjen e rezultateve në kohë reale. Sido që të jetë janë disa faktorë që duket se ndikojnë në këtë renditje.
1. Google e shikon një post në blog, tweet, etj. dhe e hulumton kualitetin e postit. Nëse posti duket si spam, nuk do renditet tek këto rezultate.
2. Google gjithashtu shikon nëse një user në twitter është më i ndjekur se userat tjerë. Nëse një user në twitter ka shumë ndjekës me autoritet të lartë, gjasat janë shumë më të mëdha që posti i tij të renditet sa më mirë në rezultatet në kohë reale.
3. Google i identifikon spammerët nga postet dhe ndjekësat që ka ai user.</p>

Sa duhet të investoni në rezultatet në kohë reale të google-s?
Problemi i rezultateve në kohë reale është se ato nuk shfaqen në të gjitha fjalët kyçe, dhe se një rezultat zëvendësohet shpejt nga tjetri.</p>

Për këtë arsye ju nuk mund të renditeni lehtë në rezultatet në kohë reale. Më mirë të investoni kohën tuaj tek rezultatet e rregullta, që sigurisht ju sjellin shumë herë më shumë vizitorë se ato në kohë reale.</p>

Shtoni fjalët kyçe për të cilat ju doni të renditeni sa më mirë në rezultatet e rregullta të google-s, dhe mundohuni të keni përmbajtje e dizajn sa më të mirë, në mënyrë që njerëzit e tjerë të flasin sa më shumë për faqen tuaj, dhe të bëjnë tweets për të.</p>

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.eshqiperia.com/?p=921