sulm virusesh

pasi

Primus registratum
sulm virusesh

nqs mund te me ndihmoje kush. Sa here qe lidhem me internet fillojne te me hyjne pas pak sekondash viruse njeri pas tjetrit nga me te ndryshmit.Faqja ne te cilen hapi internetin eshte yahoo e cila nuk me ka hapur kurre me pare probleme te tilla. Cfare mund te kete ndodhur

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: sulm virusesh

Qe mund te kesh marre ndonje trojan duke hyre neper site te tjere (1 nga mundesite, duke kerkuar ndonje crack)

jajajamuap

Primus registratum

Ashtu mendoj edhe une kto faqet qe permbajn CRACK per programe jan te mbushura me Trojan te rrezikshem
edhe mua me ka ndodhur keshtu ,duke kerkuar crack per programe kur kam bere nje Skenim te kompjuterit me jan lajmruar 2-3 Trojan

pasi

Primus registratum

nuk kam hyre asnjehere ne faqe qe permbajne seriale apo cracke.Kjo gje me ndodh me yahoo e cila me sa di une e shte e paster

regele

Forumium maestatis

Mendoj, se me e hyre ne internet, nuk ka rendesi faqjja, ty te aktivizohen nje sere virusesh, te cilet kur je offline jane ne gjendje "gjumi". Me te hyre te net, fillon jeta /pf/images/graemlins/smile.gif . Nuk me duket shume e komplikuar! Se nga kane hyre ne kompjuterin tend, ka 1000 mundesi! Faqet qe viziton jane nje burim i fuqishem infektimi!

Bej nje skanim te mire dhe shiko c'ndodh!

denisiiii

Primus registratum

ngo....lyp ne google per ni antivirus kaspersky edhe kur ta gjen downloadoje (osht trial 30 dit) merre bonja ni scan kompjuterit...qin per qin ai ka me ti gjet viruset apo ka mija ndalu punen nepermjet internetit----e nese e pelqen kte antivirus atther munesh mija gjet ndoj crack ne www.crackspider.net ......me lajmro nese te zgjidhet problemi /pf/images/graemlins/wink.gif ......

pasi

Primus registratum

E kam skanuar me kaspersky por nuk gjen asgje, megjithese kishte rreth 60 dite pa u azhornuar.Me dha pra te njejtin rezultat si skanimi me antivirusin qe kisha(antiVir)

regele

Forumium maestatis

Skanoje per spyware atehere! Perdor Ad-ware, x-soft spy, spwseeper e ku di une, se patjeter do te dale dicka! Nese nuk del, bej formatim! Shiko dhe njehere tek add-remove programs, se mund te kesh aty ndonje program te dyshimte qe gjeneron keta viruset qe te shqetsojne!

xhaxhi_eli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pasi:
[qb] nuk kam hyre asnjehere ne faqe qe permbajne seriale apo cracke.Kjo gje me ndodh me yahoo e cila me sa di une e shte e paster [/qb]
Provo vej hotmailin ne faqe kryesore /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe shif diferencen.

pasi

Primus registratum

Une e skanova me ad-aware dhe me gjeti 12 objekte te rrezikshem. Te gjithe ishin data miner
dhe kishin rrezikshmeri te ulet. Gjeti edhe disa te tjere qe sipas programit ishin te pa rendesishem dhe mund ti fshije apo jo. Por ndodhi dicka e cuditshme, Nderkohe qe po e skanoja me ad-aware me doli nje dritare e kaspersky ku me thote qe i kishte bllokuar akses nje virusi dhe me kerkonte qe ta fshija,nderkohe qe gjate skanimit me kaspersky me pare ky nuk me gjeti asgje. Ishte i njejti worm(Padobot z/2) qe gjej pas skanimit qe bej kur lidhem me internet dhe qe me sa e di une e kisha fshire.

pasi

Primus registratum

Nuk e di perse por tani ne momentin qe lidhem me internet me del nje mesazh ku thote qe komjuteri juaj eshte fikur keq...Thote shume gjera por nuk arrij ti lexoj gjitha se iken per nje sekonde dhe me pas me ristarton komjuterin.Ne fakt kur u lidhesha me internet dhe hynin viruse nje virus me ka fikur komjuterin.Kjo me ka ndodhur 2 here. Ca te Bej?

regele

Forumium maestatis

Meqe nuk po ia del mbane t'i crrenjosesh ata viruset, rruga e vetme mendoj se eshte te formatosh dhe te reinstalosh Windows-in!

Studenti03

Primus registratum

Cudi qe ndodh kjo edhe pas skanimit te kompjuterit me antivirus e anti-spyware. Ndoshta virusi dhe ato data miner mund te kene infektuar ose ndoshta corruptuar ndonje file te windows ose te internet explorer-it. Ndoshta ben pune edhe nje repair i windows.

Nese kjo nuk ecen atehere perdor menyren e regeles.

--------------------------------------------
Helping people is a good thing.

just guru

Primus registratum

Po sa qejf qe kini te formatoni more djema. Ai problem e ka nje zgjidhje edhe pa formatuar. Mundohu te lexosh andej ketej se do ta gjesh zgjidhjen diku. Edhe dikujt tjeter i ka ndodhur i njejti problem me siguri. Bej nje here nje skanim me ad-aware dhe spybot dhe shif cfere ndodh, pastaj mor haro te besh update per win dhe antivir.

MafiaNetwork

Primus registratum

Xhaxhi eli thjesht trojani merret edhe nga scanime i range me botnet /pf/images/graemlins/smile.gif)))))))) edhe jo nga faqet etc etc...... se ky po thote nuk shkoj ne webe kapish /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermali86

Primus registratum

instalo norton.bej restart dhe futu me safe mode . bej scan me norton.vetem ne safe mode. jo menjehere mbas instalimit