Subtitles ne shqip LOTR

geek

Primus registratum
Subtitles ne shqip LOTR

Me duhen perkthimi ne shqip (subtitles) i filmit The Lord Of The Rings - The Return Of The King ne format .txt...
e di qe eshte kerkese banale, por kush me ndihmon do t'i jem shume mirenjohes. :angel:

TEO

Primus registratum
Re: Subtitles ne shqip LOTR

do shume pune ajo mer mik. Ta gjej anglisht ose italisht po te duash e perktheje shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif

GuJack20

Primus registratum

Ne kete pune do mund te na ndihmonte dikush qe punon ke kinema Millennium .... ishalla na degjon /pf/images/graemlins/smile.gif

Me qe ra fjala...e keni vene re qe kinemaja ka fillu te shfaqe filma nga DVD??? Per me teper nga DVD te kopjume me duket se her pas here (sidomos ke Return of The King) filmi ngecte çdo 15 minuta /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Dr-DivX

Primus registratum

Por cfare polonisht.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa veta dine polonisht?
Ne anglisht dalin subtitlet pa dale filmi dhe duke menduar qe nje pjese e mire e shqipetareve dine anglisht vjen puna qe ne NET. jalla te gjesh 13 subtitle ne shqip , nder te cilet 90% jane me dialekt kosovar.
4 Filma ekzistoje ne NET ne gjuhe te paster shqipe...
1.Matrix
2.Enemy at the gates
3.Swordfish
4.The Last Samurai
kusuri jane ne dialekt kosovar.

@geek
Ti e di shume mire kete se kemi folur dikur edhe ti ishe ai qe me ke thene qe per nje film duhen me teper se 20 ore ta perkthesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo ke harruar. :confused: :confused:

@gujack
Sa per Kinema Millenium s'ma merr mendja qe te shfaqin me DVD-Projector sepse normal nje DVD nuk do te ngecte kurre. Por si do punetor ne Shqiperi qe nuk punon te malli i babait te tij kjo pune eshte. :smash:

Me thene te drejten me vjen keq qe shqiptaret e kosoves jane me perpara se ne cdo lloj fushe...(te me fali ndonjeri qe eshte kosovar se nuk e kam per te keq). Ndersa ne te shqiperise kemi me shume llafe sesa pune...

GuJack20

Primus registratum

KINEMA MILLENNIUM projekton nga DVD.

Pike mbaroi. Kam pare dy filma ne kete menyre gje qe me beri te mos shkoj me atje. DVD ngecte per shkak se nuk ishte origjinale...t.m.th ishte mare nga DivX dhe bere DVD... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

filmat qe kane projektuar ne kete menyre (dhe qe kam pare une jane):

1. Return of The king
2. Last Samurai

Mund te kene dhene dhe te tjere por qe une s'i kam pare...
Si perfundim dhe nje kinema njeçike te hajrit qe kishte Shqiperia po e dhj*** me duart e tyre... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif