Spo mund ta lidhi internetin me Telefon???

x-e-n-i

Primus registratum
Spo mund ta lidhi internetin me Telefon???

Desh te ju pyes nese keni kohe te me pergjigjjeni...
E kam te instaluar Windows XP
Jam ka provoj me lidh internetin me telefon por se di spo hyn lidhja spo hyn ne internet..
E kam instalu Modemin(driverin)kam shku ne menyren wizarde krejt deri diku shkoi mire puna por, te USER NAME a duhet me shkru :pTK dhe Tek Password : PTK dhe ne fund Dialing: 9090
Ne ate moment kur pe shtypi butonin Conect modemi po fillon pak lidhjen por lidhja po deshton qka duhet mi pas fajet a ka mundesi mi pas fajet Modemi .., apo edhe keto shkronja e numra qe i thash me pare(user name passowrd , dialing..)..???????

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: Spo mund ta lidhi internetin me Telefon???

Zakonisht kur dialing deshton jep nje mesazh errori ... po ta shkruash ketu do mund te te orjentojme.

x-e-n-i

Primus registratum

hej errori po del keshtu :861 me duket ,,mos undet mos me ba Modemi (Driverin ja kam isntalu) .....

Guest

Ne qofte se modemi e filon sinjalin dhe pastaj nderpritet perseri normalish modemi eshte ne rregull, ne kete moment duhet ta fikesh modemin per 10 sekonda, ta rindezesh edhe nje here Kompjutrin , dhe te kesh kujdes qe ne kete moment telefoni te jete ne linje te mos keshe zile, dhe te mos jete i mbyllur.
Ne qofte se eshte e pa mundur perseri ,duhet te besh nje telefonate aty ku ke linjen.

Besnik Bleta

Forumium praecox

Indiano, më qafsh, të të nis lala nja 40 pyetje të ndryshme? Do më çosh përgjigje, (paguaj), të gajasem nja dyzet ditë paq? :tipsy:

Guest

Si e kishe hallin o klysh greqie me ke po luan o zagar.

x-e-n-i

Primus registratum

o INDIANO-XHONS modemin e kam te mbrendshem ,,ai pakez po ja fillon por po nderpritet.
Thanks per pergjigjjen...

Besnik Bleta

Forumium praecox

Atëherë, meqë është kështu, ndërro vendin e kompjuterit, ngjyrën e perdeve dhe markën e këllufave. Po nuk pe ndryshim, prit edhe nja dy muaj se mbase i vjen ndonjë ide më e bukur këtij rrypit më sipër. (Zagari i satëme, meqë erdhi fjala te ty, Indian Leshi, a si quhesh. Si tërë kokëboshët, mos kujton se janë të tërë aq pak trimosha sa frëngjët që të hapin rrugën se qelbesh era? Ik tani mos të të tredh në të thatë!)

Nëse ti dëgjon që modemi po provon ti bjerë numrit, pra dëgjohet diçka si zilja e telefonit, mbase nuk je larg nga suksesi. Sidoqoftë, futu në Control Panel dhe mandej tek pjesa që merret me modemin dhe telefonin (soory, nuk di si titullohet tamam në XP). Atje duhet të shohësh një menu Diagnostic apo Query Modem. Bëj diagnostikimin, duke zgjedhur paraprakisht ruajtjen e përfundimit në një log (ka më duket një kutizë për këtë). Ndërkohë do të shohësh nëse modemi yt është gati për punë apo jo. Nëse po, do mund të shohësh një mesazh MODEM INITIALIZED. Nëse e sheh këtë mesazh, postoje këtu përmbajtjen e tërë log-ut, që të mund të shohim se ku çalon pjesa tjetër.

xhaxhi_eli

Primus registratum

x-e-n-i pervec error number ste jep asgje me llafe?

Duhet te shkruaje dicka. Se e ben prove dhe na e thua sdo kishte qene keq. Me vesh do e gjejme ... po kam frike se do vonojme goxha /pf/images/graemlins/smile.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ose na thuaj numrin tamam te pakten se 861 nuk ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Besnik e kuptoj shume mire qe je gangsterr prifterinjesht te cilet jane pedera ne greqi.
Pergjigjja i me ishte pak a shume me shaka sepse nuk e kuptova si e kishe punen qe mu drejtove mua.Por kur te ofendosh njeri me mire shkruai ne mesazhin vetjak se, ketu e shikojne te gjithe dhe frikesohen nga egersia jote(vetem femijet shajne ne kompjuter).

Sa per eren qe me vjen mua qe jetoj ne Paris, po ju si ju vje era qe jetoni dhe fleni ne malet e greqise.

Besnik Bleta

Forumium praecox

Nuk kisha qëllim të ofendoja kënd. Dil dy javë nga Franca të të kthehet ndjesia e humorit. (Ose lexo diçka më shumë rreth kompjuterit). "Pyetja" ime donte të thoshte që përgjigjja jote po e drejtonte në rrugë të gabuar. Dhe për këtë kam ende bindjen.

Guest

Fillimisht postuar nga Besnik Bleta:
[qb] Nuk kisha qëllim të ofendoja kënd. Dil dy javë nga Franca të të kthehet ndjesia e humorit. (Ose lexo diçka më shumë rreth kompjuterit). "Pyetja" ime donte të thoshte që përgjigjja jote po e drejtonte në rrugë të gabuar. Dhe për këtë kam ende bindjen. [/qb]
Ndoshta ke te drejte por, edhe personi nuk shpjegua sakte, ajo qe i thashe une te vepronte ishte vetem nje prove dhe qe te besh nje prove nuk humb asgje.
Nuk kam shume humor aty ku nuk duhet, (te ofendova pak e di) por isha i deturuar te te ktheja nje pergjigjje sepse edhe ju nuk vepruat mire.
Ja varim ketij muhabeti se nuk na
ka lezet te dyve. (E kalofsh mire>

GJENERALI

Primus registratum

o plak problemi eshte i thjeshte
ti ske username dhe password ne rregull /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif