Split Personality / Italian / Francez / Anglez ...

nizzaboy

Primus registratum
Split Personality / Italian / Francez / Anglez ...

Pershendetje Shqiptaret e mi rraca me e mire.

Ma merr mendja se shume do indentifikohen me mua pak a shume ne kete teme qe do tentoj te hap thjesh sepse e di qe jeta juaj ka qene nje aventure sic ka qene edhe per mua nga 1991 deri ne ditet e sotme.Tregoni te verteten dhe histori mbi kalimet "ILEGALE,PA PASHPORTA,MALEVE,SKAFEVE,APO SI DIKUSH TJETER ,SI ITALIAN PER AMERIKE ME AL ITALIA APO SI FRANCEZ PER SYDNEY" une per vete kam shume shume shume histori per tju thene dhe do e filloj nga fillimi fare kur ne 91 u largova per ne Bukuresht te Rumanise ku qendrova 2 vite te jetes sime.

Ishte dhjetor dhe te gjithe po emigronin gjithkund sistemi u rrezua dhe une me familjen time emigruan ne bukuresht ku qendrova nje kohe te gjate ( te pakten keshtu mu duk mua ) mbaj mend kur zbritem nga avion ishte bore dhe ishte nate dhe Cesku ( shok i familjes ) na priste ne aeroport dhe me makine na shoqeroi per tek shtepia e cila do ishte strofulla jone per ato 2 vite.Vrea sa zic ceva in romaneste si daca am 14 ani ca nu vorbesc romaneste daca cineva stie putin vreau ca si voi sa vorbiti despre viata vostra dhe ata qe e kuptuan te vazhdojne te tregojne kur thyen kufirin ne kembe kur preken jonn nga skafet me dore kur hypen skanjave ne belgjik per ne angli etj...
Sinqerisht Qukapiku

eniad

Forumium maestatis
Re: Split Personality / Italian / Francez / Anglez ...

Shpjegohu pak c'lidhje ka kjo tema ketu me nenforumin?

nizzaboy

Primus registratum
Re: Split Personality / Italian / Francez / Anglez ...

po ok ta shpjegoj
eeee une duke ecur te shikoj qes pistoleten tt nga brezi dhe BAM dhe BAM BAM BAM koken me pluma ta shpoj