Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi?

fullmetaljacket

Primus registratum
Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi?

Te dashur bashkatdhetare, kam arsye te besoj se brenda albforumit ka persona me bindje politike ekstremiste te cilat po i shprehin me veprimet e tyre nepermjet pengimit te fjales se lire. Ndoshta gabohem ndaj dhe kerkoj nga ju nje mendim per lirine e Albforumit.
Faleminderit.

fullmetaljacket

Primus registratum
Re: Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi?

Une mendoj se mund te permiresohet shume. Si nga ana teknike ashtu dhe nga ana etike. Une p.sh po shkruaja kunder kryeministrit dhe askush nuk me tha kujdes mos shaj etj, por ma mbyllen direkt temen. Nese do ishin professionale atehere do me jepnin mundesi te motivoja arsyet e mia. Ju cfare mendoni?

winstonchurcill

Primus registratum

Per mendimin tim ketu ka nje gabim te rende. Nese dikush behet i bezdisshem se do te diskutoje gjera qe te tjereve nuk u interesojne lereni ne pune te vet. Njerezit distancohen vete nga ai dhe nga tema qe ai hap. Pse duhet tia mbyllni temen dhe ta pengoni te shprehet? Nuk e kuptoj?
Ca perfitimi ka Alnforumi nga bllokimi i fjales se lire?

kobybryant

Primus registratum

Une them se ja bejne mire atyre qe bezdisin apo sillen keq.
Ky eshte nje forum i madh dhe duhet rregull.
Sa per nderhyrje politike nuk e besoj se policia e Sales u interesoka per Albforumin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

winstonchurcill

Primus registratum

Po, por nuk mora vesh eshte i lire apo jo? Nje njerip.sh qe do te thote dicka kunder kryeministrit apo kryetarit te bashkise mund te hape nje teme te tijen dhe te bisedoje lirshem?

kobybryant

Primus registratum

Mua nuk me ka qelluar te degjoj mbyllje temash ne Albforum per arsye politike. /pf/images/graemlins/confused.gif

ana karenina

Primus registratum
Sa i lire eshte Albforumi?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une mendoj se mund te permiresohet shume. Si nga ana teknike ashtu dhe nga ana etike. Une p.sh po shkruaja kunder kryeministrit dhe askush nuk me tha kujdes mos shaj etj, por ma mbyllen direkt temen. Nese do ishin professionale atehere do me jepnin mundesi te motivoja arsyet e mia. Ju cfare mendoni?

[/ QUOTE ]

Cfare ka qe nuk shkon me anen teknike?

Persa i perket anes etike, nuk di personalisht pse eshte mbyllur tema, por edhe po te isha une moderatore e zones ku eshte hapur apo admine, do kisha bere te njejten gje per arsyen e thjeshte se eshte tjeter te shkruash kunder e tjeter te shash. Ti me sa duket ke share. Sharjet dhe fyerjet ndalohen me rregullore! Nese kishe arsye ti motivoje pa ta kerkuar kush se si i rritur qe je, rrjedhimisht i ndergjegjshem per pasojat e veprimeve te tua, duhet ta dije se per t'iu kundervene dikujt/dickaje duhen argumenta.

fullmetaljacket

Primus registratum
Re: Sa i lire eshte Albforumi?

E dashur bashkefolese,
une pardje hapa nje teme me titullin "Berisha teper primitiv per te na cuar ne Europe". Pas shume diskutimesh interesante (u bene rreth 12o shkrime) tema u mbyll. Arsyen nuk e kuptoj dhe kjo me le te mendon se ketu dicka ka. Dmth mundet qe ndonjeri nga moderatoret nuk eshte shume entuziast per tema te tilla, ndaj dhe preferova te hap kete bisede mbi lirine e Albforumit. Juve ju duket gje e vogel? Mua aspak dhe me vjen keq qe asnjerit s'i ben pershtypje kjo gje.

Al-Punk

Still here

Te dashur bashkatdhetare, kam arsye te besoj se brenda albforumit ka persona me bindje politike ekstremiste te cilat po i shprehin me veprimet e tyre nepermjet pengimit te fjales se lire. Ndoshta gabohem ndaj dhe kerkoj nga ju nje mendim per lirine e Albforumit.
Faleminderit.

[/ QUOTE ]

Faktikisht i vetmi rast bindje ekstremiste dhe ndoshta dhe nje problemi patologjik je ti!

Ti do te thote me 7 emrat qe ben dialog me veten duke share dike (per forumin nuk ka rendesi se ke).
Te kesh turp dhe qe perpiqesh te manipulosh njehere.

perdoruesi: fullmetaljacket shkruan nga IP: 151.80.15.121 dhe ka adrese emaili: matrapazet@yahoo.it
temat e tij jane
Mbikalimi: prone e qytetit te Tiranes Politika Shqiptare fullmetaljacket 22:46 15/01/2006
Re: Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi? Politika Shqiptare fullmetaljacket 22:42 15/01/2006
Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi? Politika Shqiptare fullmetaljacket 22:40 15/01/2006
Re: Albforumi:mjet propagande i Berishes Koshi fullmetaljacket 22:29 15/01/2006
Albforumi:mjet propagande i Berishes Koshi fullmetaljacket 22:28 15/01/2006
Albforumi: mjet propagande i Berishes Koshi fullmetaljacket 22:10 15/01/2006
Re: Lufte diktaturave te te gjitha llojeve Koshi fullmetaljacket 22:06 15/01/2006
Re: Lufte diktaturave te te gjitha llojeve Koshi fullmetaljacket 22:04 15/01/2006
Re: Lufte diktaturave te te gjitha llojeve Koshi fullmetaljacket 22:02 15/01/2006
Lufte diktaturave te te gjitha llojeve Koshi fullmetaljacket 22:01 15/01/2006
Re: Shteti policor i Berishes ne Albforum Koshi fullmetaljacket 21:55 15/01/2006
Shteti policor i Berishes ne Albforum Koshi fullmetaljacket 21:54 15/01/2006
Re: Berisha: Kontroll policor mbi Albforumin Koshi fullmetaljacket 21:52 15/01/2006
Berisha: Kontroll policor mbi Albforumin Koshi fullmetaljacket 21:51 15/01/2006
Re: Forumi nen kontrollin e policise se Berishes Koshi fullmetaljacket 21:49 15/01/2006
Forumi nen kontrollin e policise se Berishes Koshi fullmetaljacket 21:48 15/01/2006

perdoruesi winstonchurcill
nga IP: 151.80.15.121 dhe ka adrese emaili: pazarlleqet@yahoo.it

Re: Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi? Politika Shqiptare winstonchurcill 23:17 15/01/2006
Re: Opinion: policia dhe shteti i Berishes Politika Shqiptare winstonchurcill 23:02 15/01/2006
Re: Mbikalimi: prone e qytetit te Tiranes Politika Shqiptare winstonchurcill 22:59 15/01/2006
Re: Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi? Politika Shqiptare winstonchurcill 22:57 15/01/2006
Re: SHENIM I Albforumit! Politika Shqiptare winstonchurcill 22:54 15/01/2006
Opinion: policia dhe shteti i Berishes Politika Shqiptare winstonchurcill 22:50 15/01/2006
Re: Shteti policor i Berishes dhe diktatura e fundit Koshi winstonchurcill 22:23 15/01/2006
Shteti policor i Berishes dhe diktatura e fundit Koshi winstonchurcill 22:20 15/01/2006

kobybryant gjithmone te njejten IP dhe email: pashalleqet@yahoo.it

temat:
Subjekt Forum Shkruesi Shkruar më
Re: Opinion: policia dhe shteti i Berishes Politika Shqiptare kobybryant 23:22 15/01/2006
Re: Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi? Politika Shqiptare kobybryant 23:20 15/01/2006
Re: Sondazh: Sa i lire eshte Albforumi? Politika Shqiptare kobybryant 23:14 15/01/2006

Al-Punk

Still here

me te njejten IP ishte dhe me pare perdoruesi juventus2006, epic, johancrujf, blackhawkdown,jlopez

winstonchurcill

Primus registratum

Ky eshte dhunim i privacy. Ti nuk duhet te publikosh te dhenat e mia te regjistrimit ne internet. Ne baze te ligjit 142 te kodit civil mbi te drejtat e sekretesise personale je per tu denoncuar. Do ta shohim si do shkoje kjo pune...

winstonchurcill

Primus registratum

Kjo eshte skandaloze. Nje forum qe publikon te dhenat e personit. Kjo nuk eshte pare ne asnje vend te botes. Do ta shohim si do t'ju veje halli juve. Ke degjuar ndonjehere per Privacy Statement, hape nje here tek yahoo dhe lexoje. Dhe fillo te dridhesh. Po ta denoncoj albforumin i marr milionat per nxjerrje te dhenash personale.
Po ti o moderatori je aq injorant sa nje Privacy Statement nuk njeh.

Al-Punk

Still here

Je i lire te me denoncosh!, nderkohe te lutem mos u bej patetik ne shkrimet kunder Berishes! Berisha nuk u pelqen me shume se 50% te Shqiptareve, po kjo nuk do te thote qe te marrim kot!

winstonchurcill

Primus registratum

Po te le se qenke djale i mire. Nuk qenke si ata te tjeret. E di ti kot per kuriozitet sa eshte gjoba per publikim te te dhenave personale ne publik?

Te lutem bej kujdes me te tjere. Une jam thjesht nje person qe nuk dua te te bej keq. Dhe as Albforumit. Por per fjalen e lire duhet ti lini njerezit te shprehen.

gjithe te mirat.

winstonchurcill

Primus registratum

Harrova, gjoba eshte 200.000 leke te reja deri ne 1.000.000 leke te reja. Nese demtohet veprimtaria tregtare apo biznesi mund te besh edhe 6 muaj burg me liri te kushtezuar. Nese provon se rrethanat ishin te rastesishem atehere ke denim lehtesues sic quhet me 3 muaj liri te kushtezuar. Prandj ki kujdes me te tjere.

Al-Punk

Still here

Po te le se qenke djale i mire. Nuk qenke si ata te tjeret. E di ti kot per kuriozitet sa eshte gjoba per publikim te te dhenave personale ne publik?

Te lutem bej kujdes me te tjere. Une jam thjesht nje person qe nuk dua te te bej keq. Dhe as Albforumit. Por per fjalen e lire duhet ti lini njerezit te shprehen.

gjithe te mirat.

[/ QUOTE ]

Te lutem shkruaj me nje emer vetem dhe thuaje mendimin tend ne te linje diskutimi me Forumin!

Ti besoj e kupton kur dhe kur jane publikuar te dhenat personale ku vlen gjobitja! Jam shume dakort per 6 muaj burg per ata qe nxjerrin te dhenat personale.

Po ti a e ke lexuar Privacy Te AF?

Kjo teme mbyllet!