Snapchat nder shqiptare

Al-Punk

Still here
Vej re shpeshhere qe SnapChat ka nje perhapje te madhe ne Ameriken veriore. Por nuk e gjej kete gje nder shqiptaret dhe pyes veten ne ka perdorues te tij ketu ne forum dhe nese ka, a ia gjejne vleren e perdorimit?

A eshte nje produkt 3Miliard dollaresh? (kujtoj qe buxheti i Shqiperise eshte pak me shume se kaq)

-Zana-

e...Thjeshte
Une se perdor .. Ca shoqe qe e perdorin me Kane thene , qe ka plot shqiptare ne te ... Dhe ca shoke po me thonin dje, qe badoo chat na Qenka goxha I perhapur tek Shqiptaret..( une Hera e pare qe po I degjoja edhe emrin ) . Por qe eshte me pagese, dhe ta grin karten e bankes..ju lutem mos bini pre I tyre .. Eshte I gjithi pothuajse I sajuar .

Al-Punk

Still here
Di qe Badoo ka nje audience pothuaj si Tinder te orientuar nga "njohjet e rastesisshme" dhe cfaredo qe doni te nenkuptoni me to.

Nderkohe SnapChat si ide duket interesante, ben nje selfie, e dergon dhe nga ana tjeter personi ka vetem x seconda per ta pare e me pastaj vete fshihet. E kam instaluar por nuk kam asnje te njohur per ta testuar. Sdq nuk me duket se mund te kete hapesire per monetizim...