S'me mbyllet kompjuteri me "Shut Down"

seseli

Primus registratum
S'me mbyllet kompjuteri me "Shut Down"

si tia bej me ndihmon ndonjeri se sme mbyllet kompjuteri kur shtyp shut dwon e mbyll me butona flm ciao

balforum

Primus registratum
Re: S'me mbyllet kompjuteri me "Shut Down"

Ka nje menyre:

Ctrl+Alt+Delete ,i shtyp te treja bashke dhe te paraqitet ne ekran programi qe nuk te pergjigjet dhe qe mban te lidhur kompjuterin ,ateher zgjidh duke shtypur mbi programin qe nuk te pergjigjet "End task" dhe pastaj kompjuteri lirohet dhe mund ta mbyllesh me shut down

Sukses /pf/images/graemlins/wink.gif

Dua

Primus registratum

Edhe une kam problemin e njejte me kompjuterin tim. /pf/images/graemlins/frown.gif Chaon, as kjo puna e End Task-ut s'me ben pune. :shrug:
C'te bej? t'a therras nje pc expert?

P.S. Njerez, keni gabuar vendin e temes. Administratoreeeee :wave:

D.

seseli

Primus registratum

ej une e regullova ate problem por duke e instaluar perseri winosin

seseli

Primus registratum

po nje program muzike ku te gjej une per te shkarkuar kenge por te mos kete viruse se nuk i duroj dot ma kan prish kompjuterin fare

X-GoodBoy

Primus registratum

mIRC eshte nje program shum i mir per filmat e fundit dhe per muzik gjithashtu, po ka shum mundesi te maresh viruse. Install an Antivirus and it does the job for you.

http://www.packetnews.com for the mIRC search of the files.

PS. this has to be moved to "Programs theme".

Good Luck!

seseli

Primus registratum

ej po si behet kjo ne mirc se se kuptoj a ma shpjegon me mire se nuk te mar vesh dhe si mund te parandalohen keto viruse

S6T6N6

Forumium maestatis

Po mire lere hapur... ose hiqi prizen... ose ose ketu eshte kategoria e muzikes dhe ti thua pse sme mbyllet kompiuteri mua!!!

love_virus

Primus registratum

Me thuaj tamam se cfare te ndodh kur i jep Shut Down edhe ca windows ke?

durrsaku

Forumium maestatis

seseli ty te paskan rene gjithe problemet me PC, nuk ke lene vend pa hapur tema :lol:

edit

Primus registratum

SESILI
Me mire ble nje kompjuter te ri se sa lodhesh kote..
:tipsy: :lol:

seseli

Primus registratum

ej o boy po sa e kam ble mor dhe e kam ble te ri 1000 euro por nuk di me e perdor mire se tani e kam ble dhe skam pas ber asnje kurs kompjuteri prandaj kam hy tek ky forumi per me mesu ndopak por si duket asgje skam mesu a me ndihmoni se si mund te mesoj ndopak kete problem e zgjidha duke fshire windowsin ok

seseli

Primus registratum

he a do me ndihmoni te mesoj ndonje gje per kompjuterin se e kam shum qejf dhe dua te shkoj ne shkolle per informatike por spo mesojme gje ok thx

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ej po ka nje ecuri edhe ne PC
Fillimisht e ndez, hap Wordin ... shkruan dy llafe, e mbyllen, harron ta besh save, fik PC ...
Faza 2. Meson te besh save ne word
Faza 3. Gjen lojrat, dhe harxhon kohe te madhe me Solitario
Faza 4. Lidhesh me internetin
Faza 5. Lexon gazetat
Faza 6. Meson te rregjistrohesh ne forume
Faza 7. Fillon te shkarikosh programe se imesh, kazaa etj etj qe te bombardojne ne viruse
Faza 8. PC behet per formatim, kurse ti kerkon qe te vije dikush dhe duke shtypur jo me shume se 3 taste ta rregulloje
Faza 9. Fillon te kuptosh me verte dicka mbi PC (si te downloadosh, si te ruash nje mp3)

Mos kerkoni me kalu fazat nga 3-4 se do rrezoheni do thyni ndonje dhemb /pf/images/graemlins/tongue.gif

seseli

Primus registratum

ok thx :thumbsup: po keto i kam mesu nga i cike keto gjera qe me the ti dmth wordin dhe per sa i perket kengeve kam shkarku por desha te di akoma me teper per kompjuterin :smash:

seseli

Primus registratum

a ka ndonje gje tjeter qe ta mesoj megjithate edhe me kaq sa me the flm

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Ej po ka nje ecuri edhe ne PC
Fillimisht e ndez, hap Wordin ... shkruan dy llafe, e mbyllen, harron ta besh save, fik PC ...
Faza 2. Meson te besh save ne word
Faza 3. Gjen lojrat, dhe harxhon kohe te madhe me Solitario
Faza 4. Lidhesh me internetin
Faza 5. Lexon gazetat
Faza 6. Meson te rregjistrohesh ne forume
Faza 7. Fillon te shkarikosh programe se imesh, kazaa etj etj qe te bombardojne ne viruse
Faza 8. PC behet per formatim, kurse ti kerkon qe te vije dikush dhe duke shtypur jo me shume se 3 taste ta rregulloje
Faza 9. Fillon te kuptosh me verte dicka mbi PC (si te downloadosh, si te ruash nje mp3)

Mos kerkoni me kalu fazat nga 3-4 se do rrezoheni do thyni ndonje dhemb /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Po mire lere hapur... ose hiqi prizen... ose ose ketu eshte kategoria e muzikes dhe ti thua pse sme mbyllet kompiuteri mua!!! [/qb]
Ne fillim meson se si hapet kompjuteri pastaj kerkon dhe t'ia kompletojne me programe duke ia filluar nga muzike. cool