Si të përgatisim qofte me mish të grirë

WORLD

Forumium praecox
image.jpg Receta per te pergatitur qofte me mish te grire: Perberesit Per Rreth 17 Qofteve •500gr mish te grire
•250gr buke te thare
•150gr djath kackavall te grire
•2 veze te medha
•1 thelpi hudher
•3 luge te vogla majdanoz
•pak arre moskat
•kripe
•piper sipas deshires
Pergatitja:
Si fillim, lagim buken e thare me pak uje, me pas e shtrydhim, e therrmojme me duar dhe e vendosim ne nje ene te thelle. Shtojme mishin e grire, dy vezet, djathin kackavall te grire, majdanozin e grire, hudhren e shtypur, arren moskat, piperin dhe kripen.
I perziejme mire te gjithe perberesit derisa te perftojme nje mase homogjene, te bute dhe kompakte (nqs masa rezulton teper e thate, shtojme edhe nje veze tjeter).Marrim me duar nje pjese nga brumi me te cilin formojme sfera me madhesi mesatare (apo cfare forme tjeter qe deshirojme) dhe i skuqim ne vaj te nxehte derisa te marrin nje ngjyre te kuqerremte ne siperfaqe.I heqim nga zjarri dhe i vendosim mbi nje pjate te shtruar me letra kuzhine per t’i thithur vajin e tepert. I servirim te ngrohta./

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
grirë'

Meqë dalin temat kryeradhë tek faqja sa hapen prandaj mora guximin , se s'dua të marr kompetenca gjuhësore...po duket me estetike , më e përzgjedhur gjuha mendoj Broken :engjell:... ku di unë mos e kam mani me veten time kot këtë gjë Hahaha...

katsune

cherry blossom
grirë'

Meqë dalin temat kryeradhë tek faqja sa hapen prandaj mora guximin , se s'dua të marr kompetenca gjuhësore...po duket me estetike , më e përzgjedhur gjuha mendoj Broken :engjell:... ku di unë mos e kam mani me veten time kot këtë gjë Hahaha...

Ahahaha jo jo, ben shume mire qe korrigjon per mendimin tim. Une nje batute kot hodha. :p

Ndersa une jam e fiksuar me ë-te, gati kam bezdi kur i 'hane' ne te shkruar. :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Kisha studente në klasë që akoma i drejtoheshin mësuesit/es me fjalën 'petagog' dhe jo pedagog...qe presupozohet të jesh paska më afer njohurive po nuk e di , ka shumë probleme ketej me gjuhen , janë hapur shumë tema diskutimesh po të lëna përgjysem pa interes fare Broken... Se di , problematike e arsimit gjysmakësh , mësimdhënia e dobët... , nuk jemi te qasur kah dijes me duket...

Airbourne

Papirus rex
grirë'

Nuk e kam dhe nuk e marr mundimin qe ne tastiere te programoj germat shqipe sepse i DI.
Mirmroma iher apo ta shkruj pa dialekt?