Si të bësh lek me ad.ly?

Albforumi

Primus registratum
Si të bësh lek me ad.ly?

</p>
adly-logo-300x150.jpg

<p class="wp-caption-text">Fito lek online me ad.ly!</p>

Twitter cdo ditë e më shumë po bëhet ndër rrjetet sociale më të mëdha në botë me më shumë se disa milion tweets të dërguara cdo ditë. Është gjithashtu një faqe me mundësi shumë të mira që janë të interesuara ti mbajnë bizneset e tyre të gjalla. Më shumë se kurrë, kohëve të fundit, kompanitë e reklamimit online po regjistrohet në twitter duke ju mundësuar juve që të bëni para nga ato. Një nga to është edhe Ad.ly.</p>

Ad.ly është ndër më të rejat kompani në Twitter që merren me reklamim online dhe besoni se edhe ju mund të bëni shumë para me ndjekësit tuaj të vërtetë (nqs janë).</p>

Si punon Ad.ly?</p>

Ad.ly do të ju lejoj të përcaktoni cmimin tuaj javor. Një rekalmues do të ju paguaj juve për të përdorur llogarinë tuaj (përmes API key) që të postoj tweets (cicërimat) e veta tek personat që ju ndjekin juve, cdo ditë nga një mesazh për 1 javë. Natyrisht Ad.ly do të kërkoj leje nqs ju Aprovoni apo jo tweet-sin që do të postohet. Nqs e aprovoni, atëher tweet’s do të postohen autmomatikisht.</p>

Ad.ly ka gjithashtu edhe sistemin e vet të referimit ku ju nga cdo person i referuar nga linku yt përfitoni 12% të fitimeve të tij.</p>

Nqs dëshironi të shikoni disa screenshot’s nga disa publikues në ad.ly që kanë tërhequr para para se të filloni të bëni para online shkoni më poshtë:</p>

Nga ShoesMoney:</p>
<p style="text-align: center;">
adly-095905-11192009.jpg
</p>

Dhe nga JohnChow i cili me vetëm një tweet ka fituar1.000$. A e besoni? (Unë po sepse kam pranuar një letër nga ai ku tregonte një gjë të tillë)</p>

4112279105_d4a9bf7ae9_o.jpg
Pra, mendoni se është një mundësi reale? Nqs PO atëher regjistrohu pra!</p>

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.eshqiperia.com/?p=737