Gold Punk
Primus registratum
Nuk edi se a lejohen ketu te postoj tutorial por une dje postova ne disa forume kete tutorial dhe shpreha deshiren te ndaj me ju.
Si mundem te fitoj nga Telefoni IOS [iphone]?
1*Eshte shume e thjesht te shkarkoni nje aplikacion qe mundeson te shkarkoni programe tjera te fitoni pike dhe piket te shenderroni ne shperblime te ndryshme.
1.1*ne foton me posht tregohet se si te perdori dhe cfar te beni qe te fitoni me shume
1.2*Une dje dhe sot fitova 20$ dhe i mora ne Paypal
1.3*Eshte shume e thjesht hapeni faqen ne iPhone, iPad apo iPod touch dhe shtojeni ne HOME butonin pastaj shkarkoni programe dhe instaloni ne telefon pastaj hapni programin 30sekonda me se shumti 1minut,dhe piket do shtohen ne llogarin tuaj.
Nje foto e 2 programeve:
Nje foto nga VPN:
Startimi i VPN:
Zgjedhim se ku te lidhemi nga VPN:
Ketu dalin programet per te shkarkuar:
Nje foto nga Shperblimet e ndryshme:
Nje fakt qe i mora 5$ ne pp:
Nje foto nga PP i nje shokut pasi qe nuk kisha une pp ti pranoja :
Nese deshironi te me ndihmoni dhe qe sinqerisht ju kam ndihmuar me kete kur te regjistroni te vendosni kodin referues timin
KODI REFERUES: S92BTM
Ky tutorial eshte bere nga une Lirigzon Gashi dhe nuk lejohet te shperndahet neper ndonje forum pa lejen time
Si mundem te fitoj nga Telefoni IOS [iphone]?
1*Eshte shume e thjesht te shkarkoni nje aplikacion qe mundeson te shkarkoni programe tjera te fitoni pike dhe piket te shenderroni ne shperblime te ndryshme.
1.1*ne foton me posht tregohet se si te perdori dhe cfar te beni qe te fitoni me shume
1.2*Une dje dhe sot fitova 20$ dhe i mora ne Paypal
1.3*Eshte shume e thjesht hapeni faqen ne iPhone, iPad apo iPod touch dhe shtojeni ne HOME butonin pastaj shkarkoni programe dhe instaloni ne telefon pastaj hapni programin 30sekonda me se shumti 1minut,dhe piket do shtohen ne llogarin tuaj.
Nje foto e 2 programeve:

Nje foto nga VPN:

Startimi i VPN:

Zgjedhim se ku te lidhemi nga VPN:

Ketu dalin programet per te shkarkuar:

Nje foto nga Shperblimet e ndryshme:

Nje fakt qe i mora 5$ ne pp:

Nje foto nga PP i nje shokut pasi qe nuk kisha une pp ti pranoja :

Nese deshironi te me ndihmoni dhe qe sinqerisht ju kam ndihmuar me kete kur te regjistroni te vendosni kodin referues timin
KODI REFERUES: S92BTM
Ky tutorial eshte bere nga une Lirigzon Gashi dhe nuk lejohet te shperndahet neper ndonje forum pa lejen time