SI MUND TE LEGALIZOHESH NE HOLLAND

adani

Primus registratum
SI MUND TE LEGALIZOHESH NE HOLLAND

jam i marrtuar me hollandeze ne shqiperi dhe jetojme bashke ne qreqi!Karta jeshile me ka mbaruar dhe duam te shkojme ne hollande,por eshte shume e veshtire!Do doja te dija ndonje ekspetrience te ndonjeri qe jeton ne hollande.

DARIO

Primus registratum
Re: SI MUND TE LEGALIZOHESH NE HOLLAND

Harroje se po e bon nga greqia vetem nese shkon ne holland

konci

Primus registratum

Une se besoj se ke probleme te shkosh ne hollande , nje shoqja ime nuk eshte e martuar por bashkejeton me nje hollandez prej tre vitesh ne Hollane , jo ti qe je i martuar. Vetem nese ke qene me perpara dhe ke bre gjera qe jane jashte ligjit dhe ke denim qe nuk hyn ne Hollande, por tjeter arsye nuk mund te jap tjeter, ne Hollande ligjet jane me liberale se ne Gjermani, interesou ne Konsullaten Hollandeze ne Tirane

JAAP

Primus registratum

Une jetoj ne Hollande e i njoh pak a shume keto ligje.Gjej ne internet faqen e MInistrise se drejtesise se hollandes dhe aty ke ligjin 2000.
Po pate pyetje me shkruaj ne adresen qe do gjesh ne faqen www.albania.150m.com
Pershendetje

R-A-F

Primus registratum

Lozot une kam 8 vjet qe merem me ato pune dhe te them te drejten i di pak si shkojn,dhe ne qofte se ju doni asgje sju ndalon per me shume pyetje mund te vizitosh dhe faqen www.ind.nl dhe ne qofte se mund te ndihmoj me dergo nje e-mail plako se me gjithe qejf e bej,tashi ti pac sukses dhe sa me shpejt ktu lal.
Groetjes R-A-F :wave: :thumbsup:

sami

Primus registratum

Hypi trenit ose avionit shko shlir ne Holand kufitar nuk ka ,gruaja jote edhe pse ka dal nga holanda duhet te kete shtetesin holandeze, sigurisht ka dikend ose edhe nese nuk e ka shenimet e saj nuk humbin si ne shqiperi, tregone qertifikaten e kunorzimit autoriteteve holandeze dhe nese kerkohet nga ju duhet te lajmerohni si azil derisa te ipet leje qendrimi per ty e per grua nuk ka nevoj.