Si mund ta heq virusi qe me ka blloku adresen e e-maileve ne hotmail?

Princesha

Primus registratum
Si mund ta heq virusi qe me ka blloku adresen e e-maileve ne hotmail?

Kompjuteri im nuk ka virus, po hotmail eshte blloku nuk hapet nuk e di, eshte fut virus(me duket).

Mund te me tregoje dikush si mund te behet?

Thnx

GuJack20

Primus registratum
Re: Si mund ta heq virusi qe me ka blloku adresen e e-maileve ne hotmail?

Cdomethene Hotmail nuk hapet?? A hapet internet explorer ne pergjithesi? a hgapet ndonje faqe tjeter?...na jep me shume info..

Mysterium

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Kompjuteri im nuk ka virus, po hotmail eshte blloku nuk hapet nuk e di, eshte fut virus(me duket).

Mund te me tregoje dikush si mund te behet?

Thnx [/qb]
bej nje screenshot dhe vendose ketu.. qe ta shohim ku qendron problemi!?

Cfare te shkruan ne monitor...? Nuk mund te Log In apo...

pershendetje,
Mysterium

P.S. Sa me shume info dhe me e qarte te jesh, aq me lehte do te jete per ne qe te ndihmojme...

Princesha

Primus registratum

internet explorer hapet, te gjitha faqet hapen, vetem hotmaili nuk hapet, sikur fillon ta kerkoje dhe mbet ne gjysem, noj here edhe mund ta nxjerre faqen, por me gabim, ka probleme.

Redis

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] internet explorer hapet, te gjitha faqet hapen, vetem hotmaili nuk hapet, sikur fillon ta kerkoje dhe mbet ne gjysem, noj here edhe mund ta nxjerre faqen, por me gabim, ka probleme. [/qb]
Rozalina, rruga me e tjeshte eshte te shkarkosh mesazhet e hotmail ne kutine Outlook Express:
Mund te ndjekesh kete imazhin ketu, eshte ne frengjisht por nuk ka problem se struktura e programit eshte e njejta ne te gjitha gjuhet!! Ndiq me rregullsi nga pika 1 ---> 6.

http%20oulook.JPG

NEQOFTE SE KE NDONJE PROBLEM ME KONTAKTO NE REDIS_S@HOTMAIL.COM (MSN)

qartesia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mysterium:
[qb] ..bej nje screenshot dhe vendose ketu.. qe ta shohim ku qendron problemi!?

Cfare te shkruan ne monitor...? [/qb]
A mund te na e shpjegoni si ta bejme kete "screenshot" edhe ne te tjeret.

Redis

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga eu:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mysterium:
[qb] ..bej nje screenshot dhe vendose ketu.. qe ta shohim ku qendron problemi!?

Cfare te shkruan ne monitor...? [/qb]
A mund te na e shpjegoni si ta bejme kete "screenshot" edhe ne te tjeret. [/qb]
Per te bere nje screenshot de desktop-it tend: shtyp butonin "Print Screen/sys rq" qe ndodhet normalisht ne te djathte de butonint "F12".(ne qoftese do te kopjosh vetem nje dritare mund te shtypesh "ALT+PrintScreen")
clavier.jpg

Pasi ke shtypur Print Screen shko ne "Paint" (start -> run -> paint), clik edit, past.
Save as ...
Pastaj te duhet te besh nje UPLOAD te ketij imazhi ne sitin tend ftp.
pastaj e kopjon adresen e vendodhjes te imazhit tend nga siti the e vendos ku te duash ti ... !!!

Per info free websites shko ketu

qartesia

Primus registratum

Screenshot-it ja mora doren po do ju pyes per nji diçka tjeter,kam disa programe te vjetra qe m.gj.s. i kam hequr nga kompjuteri ikonat e tyre prape jane ne kompjuter.Klikoj me te djathten anash START ose DEMARRER pastaj klik Propriétés --> Barre de tâches --> Personnaliser dhe me del dritarja Personnaliser les notifications ketu kam:
Eléments actuels
dhe
Eléments précédents--> ketu jane dosjet e disa programeve qe m.gj.s. i kam hequr nga kompjuteri prape vazhdojne te jene aty si p.sh. LiveCams,Instant Access,LemonCast ..etj.
Si t'ja bej qe ti heq keto dosje qe aty???
kagaLRTcc1D12022005091839736653.jpg

Redis

Forumium praecox

Voila j'ai trouvé qqchose pour toi ... va jetter un coup sur ce forum !! ICI

Guest

Nqs Email jot nuk te hapet dmth o Hotmail ta ka bllokuar si email ose ta kan freezua dmth dikush ta ka bllokua email tend prandaj nqs ta kan bllokua ti duhet ti besh defreez dikush qe ka ate program per ndryshe nuk te hapet un e kam ate program e nqs nuk e ke kryer ate problem me nis email tend me Pm edhe ta shbllokoj un /pf/images/graemlins/smile.gif

MALINA

Primus registratum
Re: Si mund ta heq virusi qe me ka blloku adresen

Po adresat e hotmailit ti c'bllokojne kollaj por edhe te tjeret mund ta hapin me lehte (normale ata qe dijne te bejne tricks).
keshtu qe ka raste edhe kur se merr dot me adresen

LABI

Primus registratum

Ne se eshte problemi qe thote AMD, ( vetem ate kuptova :) )
mund te provosh adressa te tjera qe i referohen hotmail-it. DMTH ne vend te hotmail.com provo hotmail.it. Funksionon.

policia

Forumium maestatis

ju lutem dua te me jepni nje informacion kush e di me siguri. e di qe e maili pergjohet ... une dua te di po msn-ja a mund te pergjohet?
ju lutem kush e ka kete informacion te ma thote, do tia dija shume per nder.
faleminderit

cacol

Forumium maestatis

Email pergjohet vetem nqs personi ka passwordin! Msn pergjohet ne dy menyra : 1) Nqs ti i ruan bisedat e msn, cdokush qe ka akses ne PC qe ti perdor, mund te lexoje bisedat; 2) Nepermjet nje programi qe ben SNIFFING, por kjo vlen vetem nqs PC qe ti perdor eshte i lidhur ne rrjet me PC te tjere, pra nqs je ne Internet Caffe apo ne Pune! Kush e pergjoka policine aman ? /pf/images/graemlins/laugh.gif