Shqiptarve qe jetojne ne France

thAci

Primus registratum
Shqiptarve qe jetojne ne France

Me sa kam kuptuar un,ketu ne France behemi do shqiptare.Mendoj se jemi aq sa te organizojme nje feste ose nje takim?
Per mua,vendi me i pershatatshem eshte Parisi pasi aty shkojne te gjitha TGV.
Ju çfare mendoni,çfare sugjeroni??
Shqiptare te Frances beni nje sforco!!!!

Guest
Re: Shqiptarve qe jetojne ne France

Ide interesante, por duhet shkuar me tej /pf/images/graemlins/smile.gif . E para duhet qe te gjithe vajzat dhe djemte qe marin pjese ne kete forum te bejne nje ta /pf/images/graemlins/tongue.gif .

@+

sajzeza

Primus registratum

Po do na njoftoni edhe ne qe jemi ne Paris kur ta beni ate mbremjen, se do na behej qejfi! /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne fakt une me ca miq te mi sikur jemi organizuar nga pak, kemi bere nja 2 festa, dhe po mundohemi te organizojme nje koncert, po per momentin jemi nje çike te harruar nga problemet individuale! gjithsesi, behemi ca shqipo ne paris! une personalisht njoh te pakten nja 50 vete!!

soni2

Primus registratum

kur te doni une jetoj ne Metz dhe i njoh pak a shume te gjith shqiptaret qe jane aty mendim i mire dhe mund te zbatohet .

MLK

Primus registratum

Ne Paris keni Guçen keshtu qe ai e ka monopolin e organizimit te mbremjeve patriotike shqiptare. Festen e flamurit e festojne vit per vit e kam qene nje here para ca vitesh ne cartier latin mos gaboj ne nje pub. Pjesa me e madhe e studentave jane ne Paris, ne Grenoble, Lyon ka dhe Marseille, Nice et Toulouse. Megjithate sma do mendja te organizohet njeri nepermjet forumit se 4 veta ne nje vit...llogaria eshte e thjeshte per tu ber besoj.
Pershendetje te gjitheve e bonne chance ou vous etes

MLK

Primus registratum

Nje numer interesant per shqiptaret qe jetojne ne France e qe duan te telefonojne te afermit e tyre ne Shqiperi apo dhe ne te gjithe boten me tarife lokale
3.1 cents/min per ore pleine et 1.8 cents/min per heure creuse 08 11 65 48 48. Me keto tarifa keni gjithe Evropen dhe USA e Canada. Keni dhe nje numer tjeter 0811 65 75 75 po me kete nuk merrni dot Shqiperine po mund te merrni pothuajse gjithe boten me tarfen lokale te France telecom-it. Kompozoni kete numer dhe pastaj do te degjoni nje "audiotel" qe ju thote te kompozoni numrin tuaj e ta perfundoni me diez #.
Telefonata te mbara pra

MLK

Primus registratum

08 21 23 48 48 ky eshte per te marre Kosoven nga Franca me tarife te reduktuar (12 cents/min mos gaboj)

capuni

Primus registratum

Do leviz me pune ne Paris ne Maj. Dhe meqe nuk njof kembe shqiptari aty, kam qejf te kem disa kontakte. Kush ka deshire te me kontaktoj, adresa ime e email eshte dollani@gmail.com

faleminderit.

pinkparadise

Forumium maestatis

un per festen nuk them jo /pf/images/graemlins/laugh.gif me gjith qef biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

thAci

Primus registratum

Me 6 Shkurt per here te poare ne France u dha nje koncert shqiptare nga kengetaret Sinan Hoxha, Soni et Ermal Fejzullahi. Shpresoj qe kjo te jete vetem fillimi !!!

soni2

Primus registratum

epo kesajt i thone degjo me veshe(lexo me sy) e plas me zemer