Shqipetaret arrestohen nga Shqiponja

qero

Primus registratum
Shqipetaret arrestohen nga Shqiponja

Ka gati dy jave qe ne teritorin e Malit te Zi eshte ne vazhdim nje operacion i koduar "Fluturimi i Shqiponjes" ku jan arrestuar deri tash me rastin e sotem me shum se 37 shqipetar te akuzuar si zakonisht per terorizem.
Sipas po te njejtave burimeve bashkpjesmarres eshte edhe shteti shqipetar,ku permes sherbimit sekret ndihmohet policia dhe ushtria armike sllave.
Deri kur Shqiperia keshtu?
A e din Shqiperia rrezikun qe eshte duke e bere?

Ju falem nderit

regele

Forumium maestatis
Re: Shqipetaret arrestohen nga Shqiponja

Te lutem, na thuaj burimin e informacionit, besueshmerine e tij dhe pastaj do te te pergjigjemi!

Per mendimin tim, konspiracioni qe Shqiperia ndihmon sllavet qe te perndjeke shqiptaret kudo ku jane eshte thjesht nje ndjenje inferioriteti dhe fantazie e semure e nje grupimi njerzish te cilet ne vend qe te kerkojne zgjidhjen tek vetja e tyre, rrine dhe e kerkojne ne vend tjeter!

Nuk mendoj se Shqiperia eshte e perfshire ne kete rast (dhe ne asnje rast te tille te ngjashem)!

qero

Primus registratum

regele
shiqo ne Ballkanweb,kosovalive,altoday.com etj etj
une dhe nuk mundem tashme te te bindi por lajmet kryesore si ne Shqiperi ashtu edhe ne Kosove kan emituar kryeministrin malazez duke thene qe ky operacion eshte ne bashkpunim me qeverin shqipetare dhe me sherbimet sekrete atje
ju lutem une nuk jam antishqipetar por jam kunder politikes antikombetare te tiranes zyrtare.
dhe une apo edhe ata qe ju i permendeni si nje grupim njerzish nuk kerkojne zgjidhjen e problemit por ata kerkojne drejtesi.
Kurse a eshte Shqiperia e perfshir ne raste te tilla do e lam historin te tregoje per kete edhe ate nese shkruhet siq duhet nga njerzit qe e meritojne te shkruajne historin e jo sipas qefeve te dikujt nga lart.
ju lutem mendoni pakez vetem nga viti 1996 e gjere tash se qfar ka ndodhur ne trojet etnike shqipetare.

respekt per mikun
plumb per armikun

regele

Forumium maestatis

Sic duket, lajmet nga keto faqet qe ke permendur ti me lart nga levzur si shkak e rotacionit ditor!

Te lutem nese ke ndonje link te sakte, postoje ketu!

MLK

Primus registratum

Me duket se luftetaret e UCk kan pas bazat qe sterviteshin ne Shqiperi, ne nje kohe qe bota dimpllomatike i konsideronte si terroriste, apo dhe kjo nuk eshte e vertete!

TranofiljA

Primus registratum

Ne nje deklarate te NAAC (Keshilli Kombetar Shqiptaro-Amerikan) thuhej qe shteti i Shqiperise e ka mohuar qe kishte te bente me keto arrestime, sic ishte deklaruar nga pala malazeze.....

Une them eshte thjeshte pjese e politikes se rajonit...ashtu si dhe bombat qe po shperthejne neper Kosove. Me kujton Marsin 2004. Trazira qe i dhane mundesi nderkombetareve te shtyjne vendimet e statusit duke krijuar parrullen "Standarde para Statusit" /pf/images/graemlins/shrug.gif

qero

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sic duket, lajmet nga keto faqet qe ke permendur ti me lart nga levzur si shkak e rotacionit ditor!

Te lutem nese ke ndonje link te sakte, postoje ketu! [/citim
nuk ka ndonje link per te postuar ketu shok dhe shoqe por e verteta eshte se kur kreu i nje shteti armik del dhe thot se Sherbimet sekrete te Shqiperis na kan ndihmuar atehere ma merr mendja se do te ishte ndonje reagim i ashpert demantimi nga qeveria shqipetare a?
lutem qe kjo mos te jet e vertet
ne shqiperia po po edhe ne 1998-99 ka pas baza te UCK-se por sa njerz tan jan vrar atje nga dora e zgjatur serbe ju lutem ju lutem mos ti permendi me emra dhe mbiemra dhe me data

ju falem nderit

regele

Forumium maestatis

Tema mbyllet pasi nuk permban dicka historike apo te mbeshtetur nga fakte! HApesi i temes mund te me kontaktoje me PM nese ka ndonje ankese ose ta beje tek rubrika perkatese!