ShqiperiaTop.com

warwick5

Primus registratum
ShqiperiaTop.com

Sot u hap zyrtarisht faqja e re shqiptare http://www.ShqiperiaTop.com

Cilido i interesuar qe websajti i tij te kete me shume vizitore, dhe te pozicionohet sa me lart ne klasifikim, e mirepresim te regjistrohet e toplisten tone.

Ju mirepresim
warwick5

Ps: Pyetjet e juaja mund ti dergoni tek info@shqiperiatop.com ose ti shtroni ketu. Flm.

warwick5

Primus registratum
Re: ShqiperiaTop.com

Kur njeri vazhdonte ti kerkonte zotit qe ti bente te mundur fitimin e llotarise, Zoti i tha: "Po shko ble njehere bileten!"

Rregjistrohu pra! lol

a1

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kur njeri vazhdonte ti kerkonte zotit qe ti bente te mundur fitimin e llotarise, Zoti i tha: "Po shko ble njehere bileten!"

Rregjistrohu pra! lol

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif jam regjistruar une pra /pf/images/graemlins/cry.gif dhe kaltersiashqiptare nuk del atje /pf/images/graemlins/cry.gif
mos ke te bej me biografin tone ajo /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
hajde bej dhe ti ndonje te mire se i shikon zoti keto /pf/images/graemlins/tongue.gif
mos u bej si keta te albforumit qe duan te kesh miljona te mbyllura ne banke qe te shkembesh ndonje baner /pf/images/graemlins/lol.gif

warwick5

Primus registratum

Nuk kam pare ndonje rregjistrim te kaltersiashqiptare.com, megjithate provoje dhe njehere...

Nobis

Primus registratum

edhe une e rregjistrova webin e nje shoku /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: beni mire te beni edhe 1 baner ne anglisht,sepse kemi edhe vizitore te huaj neper faqe /pf/images/graemlins/wink.gif

Nobis

Primus registratum

ej o ti pronari i ShqiperiaTop,
pse nuk dalin edhe banerat e webeve me pak te votuara? do behej me interesante nqs do dilnin dhe banerat e te tjerave.

tung.

warwick5

Primus registratum

eL Pais, tani per tani vetem 3 faqet me me shume votime u del baneri. Mund ta ndryshojme dhe kete limitizim me vone. Eshte gje qe behet. Megjithate ato faqe qe rregjistrohen duhen te jene korrekte dhe te vene logon e tyre per tu vleresuar nga vizitoret (ne faqet e tyre)!

Nobis

Primus registratum

i kemi vene shok u dashur.
po e mira do ishte te dilnin banerat e disave. /pf/images/graemlins/smile.gif

a1

Primus registratum

eL Pais duhet te jesh i pakten i treti qe te dali dhe logo qe ke vendosur
Keto votimet jane per ti ber qefin vetes /pf/images/graemlins/lol.gif , asgje me shume