SHQIPERIA NE LUFTR KUNDER IRAKUT

Durrsaku_King

Forumium praecox
SHQIPERIA NE LUFTR KUNDER IRAKUT

Nga lajmet e fundit te vendit tone behet e ditur qe shqiperia perkrah ameriken ne luften kunder irakut dhe presidenti ka urdheruar nisjen e trupave te para per ne irak... une jam kunder kesaj lufte dhe kunder pjsemarrjes se vendit tone ne kete lufte se ne radhe te pare jemi shume te varfer si shtet ne radhe te dyte as qe marrim vesh nga luftrat... plus qe si kocept jam kunder amerikes ne kete lufte... pastaj do riorganizohet ushtria do na therrasin ushtare etj etj... gjithcka sa vjen e po behet me keq do marrim pjese edhe ne lufte ne ,,,, une them <span style="font-weight: bold">POSHTE PRESIDENTI MOISIU </span> poshte qeveria e koruptuar.... duam lirine e mendimit... flm

XimiTr

Primus registratum
Re: SHQIPERIA NE LUFTR KUNDER IRAKUT

Gjithashtu me kete hap te gabuar qe beri Qeveria shqiptare menjehere erdhen reagimet nga Bashkimi Europian i cili pervec te tjerash (etiketimeve te zakonshme ,shtet i korruptuar ,mafioz,etj) i shtoi dhe rishikimin e ndihmave per Shqiperine qe do te thote qe ne te vuajme me teper sepse jemi trima qe luftojme me barkun bosh ! FUCK te gjithe politiken idiote shqiptare per kete idotellik te rradhes qe beri !

atman

Forumium maestatis

Kini frike se mos u shpien te luftoni ne Irak? Ju genjen mendja, mendoni se Amerika ka nevoje per ndihmen tone? Perseri ju genjen mendja.
Qeveria shqiptare beri shume mire qe mbajti anen e Amerikes dhe ju qe jini kunder Amerikes vertetoni thenin e vjeter popullore se :kalova lumin, te dhjefsha kalin!
Komuniteti europian nuk eshte shprehur aspak kunder Shqiperise dhe qendrimit te saj ne kete konflikt qe eshte mire te shpertheje sa me shpejt per te miren e popullit iraken dhe te popullit kurd, te cilet po vuajne nen diktaturen e eger te Sadam Huseinit.
Dhe mos me thoni qe Sadam Huseini nuk eshte diktator dhe se nuk ka kryer krime kunder kurdeve. Nese do te shikonit efektin e armeve kimike qe ai perdori si &quot;eksperiment&quot; kunder kurdeve, atehere do te bindeni, ku zhduku nje fshat te tere me gra femije e pleq.
Nese jini fondamentaliste, atehere po, e kuptoj qendrimin tuaj, nese jini shqiptare realiste, verini gishtin kokes dhe mos u trembni nga lufta qe do te beje amerika dhe anglia sepse nuk kane nevoje per ne, siç e thashe me lart.

Durrsaku_King

Forumium praecox

Amerika ka te tjera qellime edhe eshte per luften ndersa vendet e europes po bejne demostrata kunder luftes perdite... ky thote sadami... po nese tregohemi nje shtet qe jemi pro luftes edhe pro amerikes bejme nje figure te keqe ne syte e europes edhe ngrihemi perpara amerikes... por nese eshte amerika me e rendesishme edhe na ndihmon me teper le jemi ne anen e saj fundia fundit... na ka ndihmuar me shume se europa... por duke qene nje shtet europian i rrenuar ku mbizoteron kauzi edhe po mos te na ndihmojne te tjeret jemi duke vdekur, te hidhemi direkt ne lufte sepse presidenti eshte nje ish gjeneral une nuk jam dakort fare... edhe dua ta shpreh indinjimin tim edhe per kete falenderoj albforumin...

antihero

Primus registratum

Shum pak e pergatitur si ushtri,turp.
Kam nje mik te ngusht ushtarak gjerman ne misionin ne bosnje dhe shpesh flasim per idiotsirat qe bejn ushtaret tane ne bosnje.
Hap politik pozitiv por ne kete fush duhet punuar me teper diplomacia e fjetur shqiptare qe piketon mesazhet diplomatik global dhe reagon me ngadalsi shum te madhe dhe me mangesi.
duhet me teper pune.