Shkolla "Deshmoret e Prishtines"

Pop Tart

Primus registratum
Re: Shkolla "Deshmoret e Prishtines"

Fillimisht postuar nga DriBuna:
[qb] Ah Harrova dhe me te rendesishmen mesuesen kujdestare te Histori-Gjeografise e cila doli ne pension kur mbaruam ne klasen e tete-I uroj te gjitha te mirat-Tonine Luka.

Megjithate i jam mirenjohese dhe Mesuesit te Matematikes Xhevat Velika (Dymylja), Mesuesit te Kimise -Farukut (nuk ia mbaj mend Mbiemrin) qe na bene te kendeshem mesimin dhe na nxiten te vazhdonim me tej me rezultatet qe na mesuan ato te dilnim. [/qb]
Po dhe une ate msus kam pas ne Matematik moj naqe .

Pop Tart

Primus registratum

Une kam pas Mesuese kujdestare Angjelinen po njeri tjeter a i ka ber mesim kjo mesuese se mbiemrin sja mbaj mend se ka qen metvertet e mire .dhe shpesh na zevendesonte msus Zogu

Pop Tart

Primus registratum

U harrova kurse ne Gjuh dhe Lexim me ka ber Zana Tafili ka ndejt tek Isaja ajo ka qen msuse kujdestare te klasa A ka qen e rrept

Pipi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jawa22:
[qb] shikojeni.gjeta kete website te shkolles "Deshmoret e Prishtines"

www.shkolla.uni.cc [/qb]
Ky website duhet te jete ndoj detyre kursi me siguri, se shume website amator ishte.

Guest

Une kam ikur nga shkolla Deshmoret e Prishtines ne vitin 1993 kur isha ne klasen e shtate. Do te kisha shume deshire te dija se ku mund te gjinden studentat e atij viti neper bote? Neper internet? Neper shqiperi? Eshte ndonje njeri qe ka shkaur ne ate shkolle gjate viteve 90-93?

Oriona

Guest

une kam ba tetevjeqaren ne shkollen D.P kam pasur mesues kujdestar Xhevat Veliken,dhe te mrekulueshmen Zana Zafili e cila na mesonte gjithe pasion /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/wave.gifMY FIRST NAME STARTS WITH O......

Guest

HI /pf/images/graemlins/thumbsup.gif MY NAME STARTS WITH O TOO

kozi

Primus registratum

une ne vitin 92 e kam mbaruar 8 c me terezina gjelucin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

asdfim

Guest

Une pershembull e kam tetevjecaren atje dhe e kam mbaru ne 1991.Shume e lashte eeeee!
Ka qene shkolle e mire atehere!Kemi pase meseuese gjuhe-leximi-Mesuese Lumin.
Kimi-Mesues Faruku, Histori -meuses Pashko,Matematike Xhevat Velikaj,Fizike-Terezina,Anglisht-Avnija dhe paste rahmet Mesues Nazmi Laci,Fiskulture-Mesuese Maxhide Fani (e tmerrshmja).Ka njeri nga ju qe ka ba mesim me keto mesues?