Shkodranet ne uk

eduart

Primus registratum
Shkodranet ne uk

hi je pershendes te gjithve do kisha shume deshire qe te shkruani ne kete teme kjo teme eshte per gjithe shkodranet ne uk dhe per gjithe ata qe duan te flasin nga jashte .ju lutem shkruani mbresat tuaja dhe castet tuaja te bukura dhe te hidhura qe keni kaluar ketu?

A

Adami

Guest
Re: Shkodranet ne uk

Pershnetje te gjithe shkodraneve ne Angli.
Hmmmmmm mbresa?
Ok po ju tregoj nje te shpejte:
Ishte viti 1994
Ne angli si shumica e shqiptarve kena hi me maune.
Kur trageti la Francen per ne angli une dhe nje shok tjeter ishim ne nje maune.Mirepo na e dinim qe anija e bate rrugen per 2 ore (dicka e tille), por kjo anija jone e bani kete udhetim per 6 ore e gjys.Direkt na shkoi mendja qe nuk jena ne Angli por ne nje shtet tjeter.Si perfundim arritem ne angli dhe ne ne fakt nuk e dishim qe jena ne angli,dhe maunja u nis per rruge.Mas disa oresh maunja ndalet ne Green Street, East London.U ulem prej aty e ca me pa, vetem indian,e pakistanez e zezake,sepse ajo zone eshte shume e popullume nga keta njerez.U merzitem sa nuk ka ma, e fillume me kerku edhe i here rrugen per me u kthy mrapsh ne France ngaqe nuk kishim shku ne Angli, por ne nje shtet tjeter .Si perfundim takum nje shkodran aty afer qe na qetesoi e na tha:Kjo eshte anglija,Londra ku ju jeni itash.E ky person na qetesoi se per pak u kthyme edhe i here ne France.
..................................................
Me respekt Adami

artan

Primus registratum

PERSHENDES TE GJITHE STUDENTET SHKODRANE ANE MBANE BOTES. NE VECANTI ATA QE KANE KRYER SHKOLLEN SHEJNAZE JUKA.

MAY GOD BLES ALBANIANS WHERE EVER THEY ARE.

Sara

Primus registratum

Para disa muajsh erdhi estrada e Shkodres ne Londer.A shkoi kush per ti pare?Si ju duk?
Ca mendoni per rremujat qe ndodhen ate nate.
Mua ma prishen nje nate qe e prisja per disa jave.
Bye!

genci

Primus registratum

C'kemi sara*

E kam lexu neper gazeta qe humoristat shkodran shkuan ne londer per nji shfaqje dhe s'di ma teper. A ka mundesi me na tregu se c'ka nodh nqs ia vlen te diskutohet.

flm

A

Adami

Guest

Genci kergja nuk ka ndodh jo.U thynen xhamat e dyrve te salles , prej qejfit e kapen Bujar Qamilin ne krah dhe e hodhen per toke e ai rreziku 3 kange kendoj dhe nuk doli ma .Kush me ju dale perpara te marrve nuk kishte se ishin ba shume.Kane kene rreth 1200 vete ne ate koncert dhe kane lane nam .Tek i njejti vend ka ardhe Elita 5 dhe me te njejtin numer spektatoresh kosovar e shqiptar ska ndodh as rremuja ma e vogel, por dihet qe na sjena as per qejf e as per hall se lajme nam /pf/images/graemlins/frown.gif .
..................................................
Me respekt Adami

ezhderha

Primus registratum

aman mos na e kujtoni ate naten e famshme se lane name maloket e debilat........

me pase turp me i thane kujt se je shqiptar. gjynah, mund te ishte shfaqje shume e bukur.

Sara

Primus registratum

Shume drejte je kur the me pase turp me qene shqiptare. Me pas e permbyten trenin duke bertitur se ishin dejshem.Te shikonin ata anglezet me percim,jo se e ka kush problem por ishin ne vend te huaj dhe e turperuan vendin duke lene nje pershtypje shume te keqe.
Shpresoj shfaqjet tjera te jene me te qeta. :rockband:
Bye!

eduart

Primus registratum

pershendtje te gjithve, faleminderit qe moret guzimin dhe shkruat ne kete faqe keshtu vazhdoni se jeni fantastik. ok ika une tani bye

xxx

Primus registratum

pershendetje! me sa duket paskemi qene gati te gjithe ne koncertin qe u organizua me estraden e Shkodres. pervec pritjes se gjate (per me shume edhe nen shi) dhe rremujes qe u krijua, si ju duk shfaqja?? une ne fakt prisja me shume. /pf/images/graemlins/frown.gif ka me shm se 3 vjet qe s'shkoj ne Shkoder po te gjithe numrat qe u shfaqen i kisha pare. edhe organizimi nuk ishte i mire. ne fund te fundit kishin ardhe per shfaqje ne londer e jo per teatrin e kukullave. ju si mendoni?

Belindis

Primus registratum

Pershendetje te gjithe shkodraneve ne Angli.
Une nuk jam ne Angli se nuk e kisha lane pa e taku ndonje prej jush, por jam ne Kosove, gjithesesi ju uroj te gjitha te mirat ne jeten tuaj.

bledar hasa

Primus registratum

Po ku je mor djali i ri qe ne londer me ke mrri rrug te gjat ti paske marr athu sikur je tu shku ne Kavaj.Ti Shkodran ne Londer me ke shku per e ma mir me jetu edhe shkodren ma ke harru po ti thu shkodren du me kujtu ne forum duke me shkru dhe shkodrant me taku dhe ne forum tu bisedu.
UN NE LONDER ERDHA PER MA MIR ME JETU POR KURR MENDJA SE MKASHKU SE ME ZEZAK MU DUHEJ MU SHUQERU SEPER NDRYSHE NE BURG DUHEJ ME SHKU :smash: .
ME SHUM NDONJE HERE TJETER TE SHKRUJ SE TANI PUNE PO KAM POR SHKODRANI TE FALA KA
BYE SHKODRAN /pf/images/graemlins/laugh.gif

f

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve! Sara pashe te nje teme tjeter qe kishe qene te "Ismail Qemali". ndoshta njihemi se edhe une aty kam qene. un kam mbaru ne 98. po ti kur e ke lene?

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Adami:
[qb]Genci kergja nuk ka ndodh jo.U thynen xhamat e dyrve te salles , prej qejfit e kapen Bujar Qamilin ne krah dhe e hodhen per toke e ai rreziku 3 kange kendoj dhe nuk doli ma.
Me respekt Adami[/qb]
Ah ca kan lyp shkop gomet b**** /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sara

Primus registratum

dEa une e kam lene ne 1999! Paskam qene ne vit te shtate kur e ke lene ti! Kam njohur shume njerez ne vit te tete por edhe shume nuk i mbaj mend!
Ja kalofsh mire dhe te pershendes! Shyqyr qenka dikush prej asaj shkolle se thashe nuk paska asnje!

J_isufi

Primus registratum

përshendetje te gjithve qe e viozitone këtë faqe. e di ç'do te jete e mirë per shqiptaret ne UK ose per te gjithe?!!. sikue te kemi nje chat room, ajo do te jete fantasti. Eshte nje te faqja e pare sapo hyn në Shkodraonline.com por nuk punon. u lutem interesohuni.
bye 4 now.

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga toni18:
[qb]përshendetje te gjithve qe e viozitone këtë faqe. e di ç'do te jete e mirë per shqiptaret ne UK ose per te gjithe?!!. sikue te kemi nje chat room, ajo do te jete fantasti. Eshte nje te faqja e pare sapo hyn në Shkodraonline.com por nuk punon. u lutem interesohuni.
bye 4 now.[/qb]
Toni18
Mesa kam pa une ajo punon dhe punon shum mir por nganjeher disa kopjutera i kapen kolera dhe nuk e hapin ate faqe /pf/images/graemlins/smile.gif por provoje perseri se tani punon dhe www.shkodraonline.com ciao ja kaloshi mir /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela

Primus registratum

O ed garipi!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kto jan pytje personale naqe
Edhe na trego per veten tane ihera pastaj te them una.Edhe besides jo se kam se cfare te them se sapo u rrita edhe ummmm skam shum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anyways bye all

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela:
[qb]O ed garipi!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kto jan pytje personale naqe
Edhe na trego per veten tane ihera pastaj te them una.Edhe besides jo se kam se cfare te them se sapo u rrita edhe ummmm skam shum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anyways bye all[/qb]
O Ela hajt se po flas une per dajen lol
Edi tana tmirat i ka vec Nusja i mungon Fakirit po kje gja mos i rre larg se ikyt e ke gati per fejes /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif