SHKODRANET NE AUSTRALI

OzZY_GirL

Primus registratum
SHKODRANET NE AUSTRALI

PERSHENDETJE...............THASH EDHE UN PO E HAPI NJE TEM PER SHKODRANET NE AUSTRALI, :thumbsup:

OzZY_GirL

Primus registratum
Re: SHKODRANET NE AUSTRALI

He mar ku jeni si keni hup jepni vedit, se na kurit............. :smash:

Margerit Abati

Primus registratum

Hi ozzy girl metaman tka shku menja me hap nji teme per Shkodrant e Australis po mduket se ska shume Australia asht shume larg pranaj hap nji teme tre por mos harro kyt here hape ma afer :thumbsup: me rrespekt i madhi dhe i vetmi Scarface lol you know!!!!!!!!!!!... :thumbsup:

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OzZY_GirL:
[qb] He mar ku jeni si keni hup jepni vedit, se na kurit............. :smash: [/qb]
une si kam shum nzenat me rrejt po itash po rrej dhe une gati 7 dite afer australis jam dhe une zene sikur mas dritarjet shpis tane mke /pf/images/graemlins/smile.gif

Elvin

Primus registratum

Ku ka shkodrane ne Australi?
Po ndoshta ca malcorè qe kane nej te stacioni i trenit. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Tjeta juj!

per fat t'mire n'australi ka shkodrane, katundar, malcore e tana llojet e shtresave t'shoqnis.
mungojne vetem anadollaket e matrapazet si puna e jovan bregut.
elvin, kishte ken shum e kandshme prej tejet sikur ti me e heke ket mangesi qe ka australia, tuj t'pas ty si vizitor t'perkohshem se me ndejt ma shum... i vjen era muhabetit!

shndet e pare!

ps: Turiiii mashtrusi i femnave iik shpejt prej ktu. /pf/images/graemlins/tongue.gif

pps: teme shum simpatike, komplimente. :lol: :lol: :lol:

BruNe_ShkoDranE

Primus registratum

hej ti elvin ku din gja ti a ka shkodran ne australi apo jo... ti kur te shkrush mas ja fut kot.... kur nuk din gja!!!!!!

:goofy:

OzZY_GirL

Primus registratum

HI ELVIN CKEMI? A DIN TI KU BJEN ASTRALIA LOL????????????? ME RRESPEKT ozZY_GirL

Sara

Primus registratum

Nje pyetje per ata ne Australi. Pse kaq larg?? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Bye& and have fun!

xXx-DreQnushjA-xXx

Primus registratum

Well said Blue!!
Pershendetje dhe nga ana ime per "Shkodranet" ne Australi /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s OzZY u r a dead meat gurl /pf/images/graemlins/tongue.gif

(Flaka e Ngrire)Nje pyetje per ata ne Australi. Pse kaq larg??
Bye& and have fun!

po te duket larg ty eww.. mu ja edhe aq...
vari bidonat...sssssss

Elvin

Primus registratum

Po ç'fare te beuj une ne Australi:) Duhet me m'pase henger qeni i terbume ose me m'pa vra çorapet /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Tane te pa shprese jeni ju atje , normal edhe vete Australia eshte krijuar me njerez si puna e juaj qe nuk i ka dashte vendi i vete; njerez te pashprese:) /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Postuar nga Elvin:
Po ç'fare te beuj une ne Australi:) Duhet me m'pase henger qeni i terbume ose me m'pa vra çorapet Tane te pa shprese jeni ju atje , normal edhe vete Australia eshte krijuar me njerez si puna e juaj qe nuk i ka dashte vendi i vete; njerez te pashprese:)

A e din ti Elvin se paske muhabet sh te kandshem??? Bashkohem me komplimentet e Blue-s

ça te bash ti ne Australi?? Pse ne rimini ça je tu ba?? Je tu fole vetem sa me i dhane ajr gojes

Australia asht kriju me njerez?? Australia kur asht kriju ma merr mendja se ka kene bosh krejt,mandej asht popullu .Kjo thjesht sa me precizu disa vogelsina

Njerez te pashprese? Vec tu lexu ate ca shkrun ti te bahet me u hedh ne ure te Bunes.Ma mire ata qe jane larg sepse kshu ndjejne ma pak injorancen e shume bashkepatrioteve te mi ketu ne Itali,edhe pse tesh ajo po ban "Muuuu"

Hajt shnet!

Sara

Primus registratum

Ishte pyetje serioze,po hala nuk mora pergjigje.Pse kane disa shkodrane zgjedhur Australine per te emigruar??

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] mungojne vetem matrapazet si puna e jovan bregut.
[/qb]
A po me merr mu a? Tash un s´jam pri shkadret, poooooooor... Jam q´jam n´australiiii po bahem ne shkadran.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po t'marr me qef, ti e din se kam xan marak n'ty qysh n'aktin e pare te THIATRO /pf/images/graemlins/tongue.gif
po s'di pse e kam me frike nji gja; se tan ata qe vin ne australi ndrrojne mendje ne gjys te rruges (meqe udhtimi asht i gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif ... e kam frike se... n'vend qe me u ba shkodran po bahesh shkodranE per marak :devil:

ps: vajzukes qe ka hape temen i baj komplimente per temen teper interesante dhe kerkoj falje qe momentalisht jam e papergatitur per nji postim dinjitoz :lol:

SAILOR :wave:

bebi

Primus registratum

ti edhe n'THIATRO ban shenje, po tesh e ke fitu davane. :kiss:

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] ti edhe n'THIATRO ban shenje, po tesh e ke fitu davane . :kiss: [/qb]
pash zoten ma perktheni mu cfar dmth davane
Blue: fol pak ma me gramatik se perzoten i degjoj do fjal itu ne kete forum qe mem fal tan boten sdi cfar dmth /pf/images/graemlins/smile.gif nejse Muahhhhhhhhhhhh una ty i her e hajt Qiao /pf/images/graemlins/tongue.gif

djal

Primus registratum

Dhe nje gja me ngeli merak itu mu se po shof brune esmere tan emrat itu se mos na delni dhe me sy te bardh ndonjera /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Tur ,ti e mban vedin per shkodran demek...si nuk e ditke ca den me thane dava ??? :eek:

I sigurte se je shkodran?? :confused:

dava = ngaterrese,grindje

bebi

Primus registratum

Tur mos m'puth se po mi shkulin floket femnat e tuja qe kan vu radhen.

Deshta me ju pergjigj edhe flakes t'shkrime:
n'australi emigrohet afersisht per t'njejtat arsye qe emigrohet ne vende te tjera. nks je tu pyt per largsine, dmth pse zgjidhet me emigru larg kur ka vende afer, atehere pergjigjia ndryshon. Kjo ndodh sepse australia ka standart shume te nalte jeteset, dmth nder 6 vendet e para ne bote 4-5 i ka Australia (tu fillu me vendin e pare, Gold Coast).
shkurtimisht u mundova me tu pergjigj. besoj se je skjaru.

tjeta juj, grupsa, pershndetje per tan miqte e mi ne chat shkodra :wave:

zog

Primus registratum

nuk e kuptova mire ket punen e standartit. dmth po qe se une vij atje, mund te fitoj pare pa pune me shume se ne itali apo qe rogat jane me te larta, apo mos valle letrat merren me lehtesisht.

se po te punosh, kudo them mund te fitosh, bile vet australianet per te fituar me shume ikin ne amerike ose angli. apo jo?